Night World – A titkos vámpír

Lisa Jane Smith - Night World - A titkos vámpír

Az Éjszaka Világát ne keresd a térképen! Vámpírok, vérfarkasok, boszorkányok, a sötétség teremtményei élnek közöttünk, az Éjszaka Világa az ő titkos szövetségük. Halálosan szépek és erősek, a halandók számára ellenállhatatlanok – pedig vadászhatnak rájuk, meg is ölhetik őket… Világuk titkosságát két szigorú törvény biztosítja: 1) halandó ember soha nem szerezhet tudomást az Éjszaka Világa létezéséről; 2) az Éjszaka Világa lényei soha nem szerethetnek meg embert.
A szünet első napján Poppy azt hitte, a nyár örökké fog tartani, ám egy alattomos betegség azzal fenyegeti, hogy az őszt sem éri meg. Egyedül a barátja, lelki társa és – be nem vallottan – a szerelme, James mentheti meg. Ő azonban vámpír, s csak úgy adhatja vissza Poppy életét, ha ő is átlép az Éjszaka Világába: titkos vámpír lesz. Jamesnek tehát meg kell szegnie az Éjszaka Világának mindkét törvényét, amiért azonban az élete az ár…
"Fiatal felnőtteknek ajánlják, de – mint minden nagy történet – ez sem köthető korhatárhoz!" -(J. L. Cravens)
Lépj be a szenvedély titkos világába!A Könyv Magyarul!


Letöltések Night World – A titkos vámpír ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Night World – A titkos vámpír ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  208
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  250 gr
  ISBN:
  9789632454306
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2011
  Árukód:
  2224116 / 1080005
  Sorozat:


  TAGS:
  Online Night World – A titkos vámpír ebook, könyvet Night World – A titkos vámpír FB2, Download Night World – A titkos vámpír PDF , Download Night World – A titkos vámpír MOBI, Online Night World – A titkos vámpír könyvet, ingyenes letöltések Night World – A titkos vámpír IPhone, Online könyvet Night World – A titkos vámpír PDF, ingyenes Night World – A titkos vámpír DJVU, ingyenes letöltések Night World – A titkos vámpír TXT, letöltések Night World – A titkos vámpír RTF, Online Night World – A titkos vámpír FB2 , e-könyvet Night World – A titkos vámpír letöltések TXT, ingyenes Night World – A titkos vámpír letöltések könyvet, e-könyvet Night World – A titkos vámpír download MOBI, letöltések Night World – A titkos vámpír IPad, olvas Night World – A titkos vámpír MOBI, olvas Night World – A titkos vámpír DOC, ingyenes Night World – A titkos vámpír AWZ, Download e-könyvet Night World – A titkos vámpír iPad , ingyenes Night World – A titkos vámpír DJVU, Download Night World – A titkos vámpír e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Night World – A titkos vámpír DVD, olvas Night World – A titkos vámpír TXT, Book Night World – A titkos vámpír letöltések DJVU, Night World – A titkos vámpír letöltések könyvet ingyenes, Night World – A titkos vámpír letöltések könyvet pdf ingyenes, Night World – A titkos vámpír pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Night World – A titkos vámpír pdf ingyenes, Night World – A titkos vámpír letöltések könyvet epub ingyenes, Night World – A titkos vámpír ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply