Night World 2. – A sötétség lányai

Lisa Jane Smith - Night World 2. - A sötétség lányai

Volt valami különös abban a három lányban, akik beköltöztek a falu szélén omladozó ódon, viktoriánus udvarházba. Az oregoni Briar Creek lakói soha nem láttak Rowanhez, Kestrelhez és Jade-hez fogható, szinte természetfölötti szépségeket. Nem csoda, hogy a szomszédban lakó Mark Carter azonnal és halálosan beleszeret a legfiatalabba. A nővére, Mary-Lynette azonban sötét és véres tettekre képesnek tartja őket, és egy rémálomszerű éjszakai élmény látszólag be is igazolja félelmeit. Pedig a három nővér azért jött ide, hogy kiszabaduljon az Éjszaka Világából. A bátyjuk, Ash akit már megismerhettünk a sorozat előző kötetéből, – A titkos vámpírból – azért jött utánuk, hogy visszavigye őket mindenáron. Ám amikor találkozik Mary-Lynette-tel, villámcsapásként éri őket a felismerés: ő, a vámpír és az emberlány lelki társak! Az éjszaka lányai, a Night World sorozat második kötete különös konfliktusra épül: olyan vámpírokról szól, akik meghasonlottak a vámpírsággal, és új életet akarnak kezdeni. Ám ez azzal jár, hogy meg kell szegniük a Törvényeket, meg kell küzdeniük a vámpírvilág poroszlóival, egy ellenséges vérfarkassal, s ami a legnehezebb: önmagukkal.A Könyv Magyarul!


Letöltések Night World 2. – A sötétség lányai ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Night World 2. – A sötétség lányai ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  214
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  260 gr
  ISBN:
  9789632454412
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2012
  Commodity code:
  2227353 / 1081827
  Series:


  TAGS:
  Online Night World 2. – A sötétség lányai ebook, könyvet Night World 2. – A sötétség lányai FB2, Download Night World 2. – A sötétség lányai PDF , Download Night World 2. – A sötétség lányai MOBI, Online Night World 2. – A sötétség lányai könyvet, ingyenes letöltések Night World 2. – A sötétség lányai IPhone, Online könyvet Night World 2. – A sötétség lányai PDF, ingyenes Night World 2. – A sötétség lányai DJVU, ingyenes letöltések Night World 2. – A sötétség lányai TXT, letöltések Night World 2. – A sötétség lányai RTF, Online Night World 2. – A sötétség lányai FB2 , e-könyvet Night World 2. – A sötétség lányai letöltések TXT, ingyenes Night World 2. – A sötétség lányai letöltések könyvet, e-könyvet Night World 2. – A sötétség lányai download MOBI, letöltések Night World 2. – A sötétség lányai IPad, olvas Night World 2. – A sötétség lányai MOBI, olvas Night World 2. – A sötétség lányai DOC, ingyenes Night World 2. – A sötétség lányai AWZ, Download e-könyvet Night World 2. – A sötétség lányai iPad , ingyenes Night World 2. – A sötétség lányai DJVU, Download Night World 2. – A sötétség lányai e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Night World 2. – A sötétség lányai DVD, olvas Night World 2. – A sötétség lányai TXT, Book Night World 2. – A sötétség lányai letöltések DJVU, Night World 2. – A sötétség lányai letöltések könyvet ingyenes, Night World 2. – A sötétség lányai letöltések könyvet pdf ingyenes, Night World 2. – A sötétség lányai pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Night World 2. – A sötétség lányai pdf ingyenes, Night World 2. – A sötétség lányai letöltések könyvet epub ingyenes, Night World 2. – A sötétség lányai ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply