Nézz a szemembe, fiam

John Elder Robinson - Nézz a szemembe, fiam

John Robison nem éppen hétköznapi apa. Gyermekkora óta antiszociális csodabogárnak könyvelték el – ezekről az évekről szól előző, szintén a Kossuth Kiadónál megjelent könyve, a Nézz a szemembe -, és negyvenéves volt, amikor Asperger-szindrómát diagnosztizáltak nála. Hogyan él egy férfi, aki folyamatosan összeütközésbe kerül a közösségi lét íratlan szabályaival, és aki képtelen értelmezni más emberek arckifejezését, mozdulatait? És hogyan éli meg az apaságot? Hogyan azonosítja gyermekénél ugyanezt a problémát, és hogyan oldják – vagy éppen nem oldják – meg együtt az ebből adódó problémákat.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Nézz a szemembe, fiam ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Nézz a szemembe, fiam ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  328
  Cover:
  FLAPS, PAPERBACK
  Weight:
  270 gr
  ISBN:
  9789630979801
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2015
  Commodity code:
  2598314 / 1143868  TAGS:
  Online Nézz a szemembe, fiam ebook, könyvet Nézz a szemembe, fiam FB2, Download Nézz a szemembe, fiam PDF , Download Nézz a szemembe, fiam MOBI, Online Nézz a szemembe, fiam könyvet, ingyenes letöltések Nézz a szemembe, fiam IPhone, Online könyvet Nézz a szemembe, fiam PDF, ingyenes Nézz a szemembe, fiam DJVU, ingyenes letöltések Nézz a szemembe, fiam TXT, letöltések Nézz a szemembe, fiam RTF, Online Nézz a szemembe, fiam FB2 , e-könyvet Nézz a szemembe, fiam letöltések TXT, ingyenes Nézz a szemembe, fiam letöltések könyvet, e-könyvet Nézz a szemembe, fiam download MOBI, letöltések Nézz a szemembe, fiam IPad, olvas Nézz a szemembe, fiam MOBI, olvas Nézz a szemembe, fiam DOC, ingyenes Nézz a szemembe, fiam AWZ, Download e-könyvet Nézz a szemembe, fiam iPad , ingyenes Nézz a szemembe, fiam DJVU, Download Nézz a szemembe, fiam e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Nézz a szemembe, fiam DVD, olvas Nézz a szemembe, fiam TXT, Book Nézz a szemembe, fiam letöltések DJVU, Nézz a szemembe, fiam letöltések könyvet ingyenes, Nézz a szemembe, fiam letöltések könyvet pdf ingyenes, Nézz a szemembe, fiam pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Nézz a szemembe, fiam pdf ingyenes, Nézz a szemembe, fiam letöltések könyvet epub ingyenes, Nézz a szemembe, fiam ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply