Nevetséges

Ember Mária - Nevetséges

Csalafinta könyv ez. A mininovella nálunk otthontalan műfajának honosítására törekszik: a kötet egyik részét ezek a groteszkbe hajló, kisprózai írások teszik ki. A másik felét pedig újfajta Így írtok ti-k, a világirodalom néhány klasszikusának és a mai magyar irodalom legkitűnőbb szerzőinek modorában írt paródiák s Ember Mária az olvasót is bele akarja vonni a játékba, amikor néha elhallgatja, kiről szól a mese, s a megfejtést a tartalomjegyzékbe rejti el. Két ciklust foglal tehát magába ez a kötet, de mert az olvasónak úgyis az a szokása, hogy belelapoz a könyvbe az elején, a végén, a közepe táján, az írónő úgy gondolta, hogy segít keverni, s nem elkülönítve, hanem összevegyítve adja közre a két ciklus írásait. Ember Máriát eddig mint regényírót ismertük (Magamnak mesélem, 1968, Véletlenek, 1971, Hajtűkanyar, 1974); most új oldaláról mutatkozik be, mulattatni kíván miközben elgondolkoztat.A Könyv Magyarul!


Letöltések Nevetséges ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Nevetséges ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  Size:
  11 x 19.6 cm
  Publisher:
  Number of Pages:
  194
  Cover:
  SOFT BOARD
  ISBN:
  9632113225
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  1979
  Commodity code:


  TAGS:
  Online Nevetséges ebook, könyvet Nevetséges FB2, Download Nevetséges PDF , Download Nevetséges MOBI, Online Nevetséges könyvet, ingyenes letöltések Nevetséges IPhone, Online könyvet Nevetséges PDF, ingyenes Nevetséges DJVU, ingyenes letöltések Nevetséges TXT, letöltések Nevetséges RTF, Online Nevetséges FB2 , e-könyvet Nevetséges letöltések TXT, ingyenes Nevetséges letöltések könyvet, e-könyvet Nevetséges download MOBI, letöltések Nevetséges IPad, olvas Nevetséges MOBI, olvas Nevetséges DOC, ingyenes Nevetséges AWZ, Download e-könyvet Nevetséges iPad , ingyenes Nevetséges DJVU, Download Nevetséges e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Nevetséges DVD, olvas Nevetséges TXT, Book Nevetséges letöltések DJVU, Nevetséges letöltések könyvet ingyenes, Nevetséges letöltések könyvet pdf ingyenes, Nevetséges pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Nevetséges pdf ingyenes, Nevetséges letöltések könyvet epub ingyenes, Nevetséges ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply