Neuroanesztézia és neurointenzív ellátás

Fülesdi Béla - Molnár Csilla - Tassonyi Edömér - Neuroanesztézia és neurointenzív ellátás

Az idegtudományok haladása gyökeresen átalakította az idegrendszerrel kapcsolatos orvoslást, így az aneszteziológia és az intenzív terápia idevonatkozó ismereteit és gyakorlatát is.

Kialakult a neuroanesztézia és a neurointenzív betegellátás, mint szubspecialitás az alapszakmákon belül. Az optimális gyógyításhoz nélkülözhetetlen azon sajátos diagnosztikus és terápiás eljárások ismerete, melyek az utóbbi évtizedben váltak a klinikum számára hozzáférhetővé és nélkülözhetetlenné. Ez a könyv, melyet multidiszciplináris felfogásban szerkesztünk, azzal a szándékkal készül, hogy a magyar orvosok és egészségügyi szakemberek számára összefoglalja és értelmezze a klinikai idegtudományok legfrissebb eredményeit az adott témakörben. Az egyes fejezetek kidolgozására a terület elismert szakembereit kértük fel azzal a szándékkal, hogy egységes és magas színvonalú művet alkossunk. A szerkesztők kompetenciája sokrétű: Fülesdi Béla egyetemi tanár, aneszteziológus és neurológus szakorvos, az Európai Neurológiai Társaság Neurointenzív Munkacsoportjának Tagja. Tassonyi Edömér egyetemi tanár, aneszteziológus és klinikai farmakológus szakorvos, 18 éven át vezette a neuroanesztéziát a Genfi Egyetemi Klinikán és a Frankofon Neuroanesztézia és Reanimációs Társaság alelnöke volt. Molnár Csilla egyetemi docens aneszteziológus és kardiológus szakorvos, a Debreceni Aneszteziológiai Tanszék Neuroaneszteziológiai és Intenzív Egységének vezetője.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Neuroanesztézia és neurointenzív ellátás ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Neuroanesztézia és neurointenzív ellátás ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  384
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  1114 gr
  ISBN:
  9789632264752
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2013
  Commodity code:
  2680336 / 1156584  TAGS:
  Online Neuroanesztézia és neurointenzív ellátás ebook, könyvet Neuroanesztézia és neurointenzív ellátás FB2, Download Neuroanesztézia és neurointenzív ellátás PDF , Download Neuroanesztézia és neurointenzív ellátás MOBI, Online Neuroanesztézia és neurointenzív ellátás könyvet, ingyenes letöltések Neuroanesztézia és neurointenzív ellátás IPhone, Online könyvet Neuroanesztézia és neurointenzív ellátás PDF, ingyenes Neuroanesztézia és neurointenzív ellátás DJVU, ingyenes letöltések Neuroanesztézia és neurointenzív ellátás TXT, letöltések Neuroanesztézia és neurointenzív ellátás RTF, Online Neuroanesztézia és neurointenzív ellátás FB2 , e-könyvet Neuroanesztézia és neurointenzív ellátás letöltések TXT, ingyenes Neuroanesztézia és neurointenzív ellátás letöltések könyvet, e-könyvet Neuroanesztézia és neurointenzív ellátás download MOBI, letöltések Neuroanesztézia és neurointenzív ellátás IPad, olvas Neuroanesztézia és neurointenzív ellátás MOBI, olvas Neuroanesztézia és neurointenzív ellátás DOC, ingyenes Neuroanesztézia és neurointenzív ellátás AWZ, Download e-könyvet Neuroanesztézia és neurointenzív ellátás iPad , ingyenes Neuroanesztézia és neurointenzív ellátás DJVU, Download Neuroanesztézia és neurointenzív ellátás e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Neuroanesztézia és neurointenzív ellátás DVD, olvas Neuroanesztézia és neurointenzív ellátás TXT, Book Neuroanesztézia és neurointenzív ellátás letöltések DJVU, Neuroanesztézia és neurointenzív ellátás letöltések könyvet ingyenes, Neuroanesztézia és neurointenzív ellátás letöltések könyvet pdf ingyenes, Neuroanesztézia és neurointenzív ellátás pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Neuroanesztézia és neurointenzív ellátás pdf ingyenes, Neuroanesztézia és neurointenzív ellátás letöltések könyvet epub ingyenes, Neuroanesztézia és neurointenzív ellátás ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply