Netfüzet – Az első lépések


A számítógépes szaknyelvet köznapi nyelvre lefordító, kedvcsináló kézikönyvünk azokhoz szól, akik szívesen megismerkednének korunk nélkülözhetetlen eszközével, a személyi számítógéppel (más néven a PC-vel), de még nem volt alkalmuk, kedvük vagy bátorságuk leülni és kipróbálni azt. Kötetünk megtanítja a számítógép kezeléséhez szükséges alapvető gyakorlati ismereteket, segít eligazodni és kalandozni a világhálón (az interneten), és forgatása során abban is gyakorlatra tehetünk szert, hogyan kell elektronikus levelet küldeni és fogadni. Mindez egyáltalán nem nagy ördöngösség – könyvünk lépésről lépésre megmutatja, hogyan válhat a számítógép mindannyiunk számára rövid, egyáltalán nem megerőltető, sőt inkább szórakoztató gyakorlással mindennapi életünk mozzanatait végigkísérő, segítő, természetes eszközzé. Kiadványunk a televízióból és az újságokból megismert háLÓRA magyar! című program nyomtatott változata, útravalóul szolgál az első lépések megtételéhez és az első tapasztalatok megszerzéséhez.A Könyv Magyarul!


Letöltések Netfüzet – Az első lépések ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Netfüzet – Az első lépések ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  jó állapotú antikvár könyv
  Publisher:
  Kossuth Kiadó
  Number of Pages:
  104
  Kötés:
  papír / puha kötés
  Weight:
  200 gr
  ISBN:
  0659000112703
  Year of publication:
  2004
  Commodity code:
  SL#2103444680  TAGS:
  Online Netfüzet – Az első lépések ebook, könyvet Netfüzet – Az első lépések FB2, Download Netfüzet – Az első lépések PDF , Download Netfüzet – Az első lépések MOBI, Online Netfüzet – Az első lépések könyvet, ingyenes letöltések Netfüzet – Az első lépések IPhone, Online könyvet Netfüzet – Az első lépések PDF, ingyenes Netfüzet – Az első lépések DJVU, ingyenes letöltések Netfüzet – Az első lépések TXT, letöltések Netfüzet – Az első lépések RTF, Online Netfüzet – Az első lépések FB2 , e-könyvet Netfüzet – Az első lépések letöltések TXT, ingyenes Netfüzet – Az első lépések letöltések könyvet, e-könyvet Netfüzet – Az első lépések download MOBI, letöltések Netfüzet – Az első lépések IPad, olvas Netfüzet – Az első lépések MOBI, olvas Netfüzet – Az első lépések DOC, ingyenes Netfüzet – Az első lépések AWZ, Download e-könyvet Netfüzet – Az első lépések iPad , ingyenes Netfüzet – Az első lépések DJVU, Download Netfüzet – Az első lépések e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Netfüzet – Az első lépések DVD, olvas Netfüzet – Az első lépések TXT, Book Netfüzet – Az első lépések letöltések DJVU, Netfüzet – Az első lépések letöltések könyvet ingyenes, Netfüzet – Az első lépések letöltések könyvet pdf ingyenes, Netfüzet – Az első lépések pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Netfüzet – Az első lépések pdf ingyenes, Netfüzet – Az első lépések letöltések könyvet epub ingyenes, Netfüzet – Az első lépések ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply