Néprajz

Vajkai Aurél - Néprajz

Néhány izgalmas téma a kötetből: A magyar népi építkezés és lakás kutatása A magyar népi építőművészet kutatása A magyar népi táplálkozás kutatása A magyar népi orvoslás kutatása E kötetben Vajkai Aurélnak, a magyar néprajztudomány klasszikusának a néprajz módszertanával és a tudományág történetével foglalkozó cikkeit, tanulmányait tesszük közkinccsé. Olvasható a többi között összegező értekezés a néprajzi gyűjtés módozatairól, a néphagyomány értelmezéséről, de olyan konkrét témákban is megmutatja a szerző az elméleti tudnivalók gyakorlati alkalmazásának módjait, mint például népünk természetismeretének feltárása, vagy a népi műemlékvédelemmel kapcsolatos teendők megfogalmazása. Ez a kézikönyv nemcsak a mai néprajzosoknak, kulturális antropológusoknak nélkülözhetetlen olvasmány, de mindazoknak is, akik az igen gazdag magyar kulturális örökségről szeretnének többet tudni.A Könyv Magyarul!


Letöltések Néprajz ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Néprajz ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  Size:
  14.5 x 20.1 cm
  Publisher:
  Number of Pages:
  261
  Cover:
  SOFT BOARD
  ISBN:
  9639134864
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2004
  Commodity code:


  TAGS:
  Online Néprajz ebook, könyvet Néprajz FB2, Download Néprajz PDF , Download Néprajz MOBI, Online Néprajz könyvet, ingyenes letöltések Néprajz IPhone, Online könyvet Néprajz PDF, ingyenes Néprajz DJVU, ingyenes letöltések Néprajz TXT, letöltések Néprajz RTF, Online Néprajz FB2 , e-könyvet Néprajz letöltések TXT, ingyenes Néprajz letöltések könyvet, e-könyvet Néprajz download MOBI, letöltések Néprajz IPad, olvas Néprajz MOBI, olvas Néprajz DOC, ingyenes Néprajz AWZ, Download e-könyvet Néprajz iPad , ingyenes Néprajz DJVU, Download Néprajz e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Néprajz DVD, olvas Néprajz TXT, Book Néprajz letöltések DJVU, Néprajz letöltések könyvet ingyenes, Néprajz letöltések könyvet pdf ingyenes, Néprajz pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Néprajz pdf ingyenes, Néprajz letöltések könyvet epub ingyenes, Néprajz ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply