Népi gyógyászat

Vasas Samu - Népi gyógyászat

"A népi gyógymódok hatékonyságát, törvénytelenségét és indokolatlanságát már jó ideje vitatják. A pró és kontra vélemények tüzében, de ettől függetlenül – a megbélyegzés tényét és veszélyét túlélve – a népi tudat mélyére alászállva és megbújva e gyógymódok évezredeket vészeltek át anélkül, hogy meg lehetett volna semmisíteni. Észrevétlenül öröklődtek át elődökről utódokra. Az életmód változása, az erőteljes, gyors szociális és kulturális mutációk, amelyek az utolsó 30-40 évben végbementek, az ilyen jellegű ismeretanyag eltűnését sokkal inkább siettetik, mint az előző idők hosszú évszázadai." Holott a folyamat mögött fel-felbukkannak már az egészséges tendenciák, vagyis reménykedhetünk abban, hogy újra rájön az emberiség: a leghatékonyabb és legjobb patika (még mindig) maga a természet, csak tudatlanságunk és a médiafelhajtás okán elfelejtjük az ősök "tanítását".A Könyv Magyarul!


Letöltések Népi gyógyászat ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Népi gyógyászat ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  176
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  332 gr
  ISBN:
  9789632981994
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2016
  Commodity code:
  2206749 / 1062594  TAGS:
  Online Népi gyógyászat ebook, könyvet Népi gyógyászat FB2, Download Népi gyógyászat PDF , Download Népi gyógyászat MOBI, Online Népi gyógyászat könyvet, ingyenes letöltések Népi gyógyászat IPhone, Online könyvet Népi gyógyászat PDF, ingyenes Népi gyógyászat DJVU, ingyenes letöltések Népi gyógyászat TXT, letöltések Népi gyógyászat RTF, Online Népi gyógyászat FB2 , e-könyvet Népi gyógyászat letöltések TXT, ingyenes Népi gyógyászat letöltések könyvet, e-könyvet Népi gyógyászat download MOBI, letöltések Népi gyógyászat IPad, olvas Népi gyógyászat MOBI, olvas Népi gyógyászat DOC, ingyenes Népi gyógyászat AWZ, Download e-könyvet Népi gyógyászat iPad , ingyenes Népi gyógyászat DJVU, Download Népi gyógyászat e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Népi gyógyászat DVD, olvas Népi gyógyászat TXT, Book Népi gyógyászat letöltések DJVU, Népi gyógyászat letöltések könyvet ingyenes, Népi gyógyászat letöltések könyvet pdf ingyenes, Népi gyógyászat pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Népi gyógyászat pdf ingyenes, Népi gyógyászat letöltések könyvet epub ingyenes, Népi gyógyászat ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply