Neoplanta, avagy az Ígéret Földje


1748-ban összefogtak a németek, a szerbek, a magyarok, a zsidók, az örmények, meg a többi itt élő nemzetség, összekaparták megspórolt pénzüket, bankkölcsönt vettek fel és a tömérdek bankóval Bécsbe utaztak, hogy Mária Terézia császárnőtől megvásárolják a szabad királyi város címet. A császárnő megkérdezte mi a neve a városuknak, mire az alapító atyák töredelmesen bevallották, hogy nincs neve. Felkérték őfelségét, legyen városuk keresztanyja. A császárnő elővette arany pennáját és gyöngybetűkkel írta a latin nyelvű alapító okiratra: legyen a neve Neoplanta, és minden nép nevezze saját nyelvén. Éljenek békében, szeressék egymást, ez a sok nemzetiségű város legyen példája a különböző nációk békés egymásmellet élésének. Eltel több, mint 250 év Neoplanta – azaz Újvidék – népei azóta folyamatosan gyilkolják egymást. A magyar írónak mindezekről Lazo Pavletić, szerb fiákeres mesél.A Könyv Magyarul!


Letöltések Neoplanta, avagy az Ígéret Földje ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Neoplanta, avagy az Ígéret Földje ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  298
  Cover:
  HARDCOVER,
  Weight:
  410 gr
  ISBN:
  9786155274220
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2013
  Commodity code:
  2235750 / 1090480  TAGS:
  Online Neoplanta, avagy az Ígéret Földje ebook, könyvet Neoplanta, avagy az Ígéret Földje FB2, Download Neoplanta, avagy az Ígéret Földje PDF , Download Neoplanta, avagy az Ígéret Földje MOBI, Online Neoplanta, avagy az Ígéret Földje könyvet, ingyenes letöltések Neoplanta, avagy az Ígéret Földje IPhone, Online könyvet Neoplanta, avagy az Ígéret Földje PDF, ingyenes Neoplanta, avagy az Ígéret Földje DJVU, ingyenes letöltések Neoplanta, avagy az Ígéret Földje TXT, letöltések Neoplanta, avagy az Ígéret Földje RTF, Online Neoplanta, avagy az Ígéret Földje FB2 , e-könyvet Neoplanta, avagy az Ígéret Földje letöltések TXT, ingyenes Neoplanta, avagy az Ígéret Földje letöltések könyvet, e-könyvet Neoplanta, avagy az Ígéret Földje download MOBI, letöltések Neoplanta, avagy az Ígéret Földje IPad, olvas Neoplanta, avagy az Ígéret Földje MOBI, olvas Neoplanta, avagy az Ígéret Földje DOC, ingyenes Neoplanta, avagy az Ígéret Földje AWZ, Download e-könyvet Neoplanta, avagy az Ígéret Földje iPad , ingyenes Neoplanta, avagy az Ígéret Földje DJVU, Download Neoplanta, avagy az Ígéret Földje e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Neoplanta, avagy az Ígéret Földje DVD, olvas Neoplanta, avagy az Ígéret Földje TXT, Book Neoplanta, avagy az Ígéret Földje letöltések DJVU, Neoplanta, avagy az Ígéret Földje letöltések könyvet ingyenes, Neoplanta, avagy az Ígéret Földje letöltések könyvet pdf ingyenes, Neoplanta, avagy az Ígéret Földje pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Neoplanta, avagy az Ígéret Földje pdf ingyenes, Neoplanta, avagy az Ígéret Földje letöltések könyvet epub ingyenes, Neoplanta, avagy az Ígéret Földje ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply