Nemzetközi szervezetek és intézmények

Blahó András - Prandler Árpád - Nemzetközi szervezetek és intézmények

A könyv negyedik kiadásának az a célja, hogy globalizált világunk főszereplőinek, a nemzetközi szervezeteknek hű tükörképét adja. Szándékunk az volt, hogy e kötet nemcsak tankönyv, hanem kézikönyv is legyen. Ezért a szerzők átfogó módon, megfelelően dokumentálva, de a gyakorlati szempontokat is figyelembe véve mutatják be a nemzetközi szervezetek egyre növekvő szerepét a nemzetközi kapcsolatok rendszerében. Különös figyelmet szentelnek az Egyesült Nemzetek Szervezetének, az ENSZ szakosított intézményeinek, az Európai Uniónak, de részletes elemzést adnak más regionális, illetve fórum jellegű nemzetközi intézményekről is. Az elemzések figyelembe vették a nemzetközi politikában történt lényeges eseményeket is. A világra való kitekintés mellett a közvetlen és közvetett, valamint sajátos nemzeti érdekeinkre való tekintettel, a könyv részletesen foglalkozik a hazánk szempontjából kiemelkedően fontos nemzetközi szervezetekkel: a már említett ENSZ és Európai Unió mellett az Észak-atlanti Szövetség Szervezetével, az Európa Tanáccsal, az EBESZ-szel, de a szűkebb földrajzi régiónkban kialakult együttműködési fórumokkal is. Reméljük, hogy a könyv kedvező fogadtatásra talál a címzettek , így az egyetemi és főiskolai hallgatók, az egyetemi oktatók, a nemzetközi kapcsolatokban és a külgazdaságban tevékenykedő szakemberek, diplomaták, valamint a média képviselői körében is.A Könyv Magyarul!


Letöltések Nemzetközi szervezetek és intézmények ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Nemzetközi szervezetek és intézmények ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  616
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  820 gr
  ISBN:
  9789630595278
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2014
  Commodity code:
  2568902 / 1139747
  Series:


  TAGS:
  Online Nemzetközi szervezetek és intézmények ebook, könyvet Nemzetközi szervezetek és intézmények FB2, Download Nemzetközi szervezetek és intézmények PDF , Download Nemzetközi szervezetek és intézmények MOBI, Online Nemzetközi szervezetek és intézmények könyvet, ingyenes letöltések Nemzetközi szervezetek és intézmények IPhone, Online könyvet Nemzetközi szervezetek és intézmények PDF, ingyenes Nemzetközi szervezetek és intézmények DJVU, ingyenes letöltések Nemzetközi szervezetek és intézmények TXT, letöltések Nemzetközi szervezetek és intézmények RTF, Online Nemzetközi szervezetek és intézmények FB2 , e-könyvet Nemzetközi szervezetek és intézmények letöltések TXT, ingyenes Nemzetközi szervezetek és intézmények letöltések könyvet, e-könyvet Nemzetközi szervezetek és intézmények download MOBI, letöltések Nemzetközi szervezetek és intézmények IPad, olvas Nemzetközi szervezetek és intézmények MOBI, olvas Nemzetközi szervezetek és intézmények DOC, ingyenes Nemzetközi szervezetek és intézmények AWZ, Download e-könyvet Nemzetközi szervezetek és intézmények iPad , ingyenes Nemzetközi szervezetek és intézmények DJVU, Download Nemzetközi szervezetek és intézmények e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Nemzetközi szervezetek és intézmények DVD, olvas Nemzetközi szervezetek és intézmények TXT, Book Nemzetközi szervezetek és intézmények letöltések DJVU, Nemzetközi szervezetek és intézmények letöltések könyvet ingyenes, Nemzetközi szervezetek és intézmények letöltések könyvet pdf ingyenes, Nemzetközi szervezetek és intézmények pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Nemzetközi szervezetek és intézmények pdf ingyenes, Nemzetközi szervezetek és intézmények letöltések könyvet epub ingyenes, Nemzetközi szervezetek és intézmények ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply