Nemo – A névtelen fiú

Davide Morosinotto - Nemo - A névtelen fiú

Az ifjú Nemo történetének első részében megismerhetjük a fiút, akiből később a legendás Nemo kapitány lett. Európa, 1829. Egy barna bőrű fiú száll le egy óceánjáró hajóról Le Havre kikötőjében, ahonnan lovas kocsi viszi a Párizs környékén lévő, előkelő bentlakásos iskolába. De ő nem olyan, mint a többi diák: magányos, hallgatag, és senki sem ismeri a valódi nevét. Aki a barátja akar lenni, szólíthatja Nemónak. Bizalmatlansága és titokzatossága ellenére az intézetben csakugyan új barátokra talál. Egyikük az ifjú, szőke, szabadságra vágyó Ashlynn, másikuk a jószívű mindenes szolga, Daniel, aki korábban cirkuszi akrobataként kereste a kenyerét. Nemo csak nekik árulja el nagy titkát, vagyis azt, hogy honnan jön, és miért vesztette el a nevét. A fiúnak fontos küldetése van. Ám valaki már átkelt az óceánon, hogy a nyomára bukkanjon. Ő pedig semmiképpen nem akarja, hogy megtalálják. A három barát olyan izgalmas kalandra indul, amelyhez vállalkozó szellem, bizalom és hatalmas bátorság szükségeltetik.A Könyv Magyarul!


Letöltések Nemo – A névtelen fiú ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Nemo – A névtelen fiú ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  240
  Cover:
  PAPERBACK, THREAD-STITCHED
  Weight:
  360 gr
  ISBN:
  9789634032427
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2016
  Commodity code:
  2686708 / 1159008
  Series:


  TAGS:
  Online Nemo – A névtelen fiú ebook, könyvet Nemo – A névtelen fiú FB2, Download Nemo – A névtelen fiú PDF , Download Nemo – A névtelen fiú MOBI, Online Nemo – A névtelen fiú könyvet, ingyenes letöltések Nemo – A névtelen fiú IPhone, Online könyvet Nemo – A névtelen fiú PDF, ingyenes Nemo – A névtelen fiú DJVU, ingyenes letöltések Nemo – A névtelen fiú TXT, letöltések Nemo – A névtelen fiú RTF, Online Nemo – A névtelen fiú FB2 , e-könyvet Nemo – A névtelen fiú letöltések TXT, ingyenes Nemo – A névtelen fiú letöltések könyvet, e-könyvet Nemo – A névtelen fiú download MOBI, letöltések Nemo – A névtelen fiú IPad, olvas Nemo – A névtelen fiú MOBI, olvas Nemo – A névtelen fiú DOC, ingyenes Nemo – A névtelen fiú AWZ, Download e-könyvet Nemo – A névtelen fiú iPad , ingyenes Nemo – A névtelen fiú DJVU, Download Nemo – A névtelen fiú e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Nemo – A névtelen fiú DVD, olvas Nemo – A névtelen fiú TXT, Book Nemo – A névtelen fiú letöltések DJVU, Nemo – A névtelen fiú letöltések könyvet ingyenes, Nemo – A névtelen fiú letöltések könyvet pdf ingyenes, Nemo – A névtelen fiú pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Nemo – A névtelen fiú pdf ingyenes, Nemo – A névtelen fiú letöltések könyvet epub ingyenes, Nemo – A névtelen fiú ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply