Német szóbeli gyakorlatok – Középszint


Kedves Érettségizők! Kedves Tanár Kollégák!
Ez a gyakorlókönyv a 2005-ben bevezetésre kerülő új típusú középszintű német érettségi vizsga szóbeli vizsgarészére való felkészülést kívánja segíteni. Egyaránt szól az érettségire készülő diákoknak és az őket felkészítő tanároknak. A könyv mindkét feladattípusra tartalmaz feladatokat: hatvan feladatot az önálló témakifejtésre és negyvenhatot a szerepjátékra vonatkozóan. A feladatok felölelik a német érettségi vizsgára vonatkozó Részletes érettségi vizsgakövetelmény és vizsgaleírásban meghatározott összes témakört, a kommunikációs helyzeteket és szándékokat. Minden témakörben több feladat készült. A feladatok tartalmi és formai szempontból egyaránt követik a vizsgaleírásban leírtakat és az Oktatási Minisztérium honlapján közzétett mintafeladatokat. Mindkét feladattípus feladatai tartalmazzák a vizsgázó feladatát (Kandidatenblatt) és a vizsgáztatói lapot (Prüferblatt). Az önálló témakifejtés feladataihoz szókincslista készült, a szerepjáték feladataihoz a kommunikációs szándékok felsorolása tartozik. Ezek együttesen alkotják a lexikai eszközöket (Lexikalische Mittel). A feladatgyűjtemény végén néhány feladat mintamegoldása található: mintaszövegek az önálló témakifejtéshez (Mustertexte) és mintadialógusok a szerepjátékhoz (Musterdialoge). A könyv külön fejezetekben tárgyalja a vizsgázó feladatait (Kandidatenblátter), a vizsgáztatói lapokat (Prüferblátter) és lexikai eszközöket (Lexikalische Mittel). Az eligazodásban a könyv elején található feladat felsorolás segít. A könyv gyakorlókönyv A feladatok megoldása segítséget nyújt a tanulóknak a vizsgára való felkészüléshez. Feldolgozásukat már az alacsonyabb évfolyamokon is ajánlom, a tanultak kiegészítéséhez. Különösen ajánlom a feladatokhoz összegyűjtött lexikai eszközöket. Ezek fejleszthetik a tanulók szókincsét és beszédkészségét. A tanár kollégák számára a tanulók felkészítésén túl a feladatok ötleteket és segítséget adhatnak a szóbeli
tételek kigondolásához, összeállításához. A feladatok megírásánál változatosságra, sokszínűségre, modernségre törekedtem. Bízom abban, hogy a „felhasználók” – tanulók és tanárok – is ilyennek találják ezeket és haszonnal forgatják a könyvet. A könyv megírásához sok inspirációt, ötletet és támogatást kaptam. Mindenkinek, akinek része volt a könyv megszületésében, itt mondok köszönetet. A felkészüléshez örömteli munkát majd azt követően sikeres érettségit kívánok tanulóknak és tanároknak egyaránt.
A szerzőA Könyv Magyarul!


Letöltések Német szóbeli gyakorlatok – Középszint ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Német szóbeli gyakorlatok – Középszint ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  88
  Borító:
  FŰZVE
  Súly:
  220 gr
  ISBN:
  9789631954326
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2006
  Árukód:
  2168928 / 1056635
  Sorozat:


  TAGS:
  Online Német szóbeli gyakorlatok – Középszint ebook, könyvet Német szóbeli gyakorlatok – Középszint FB2, Download Német szóbeli gyakorlatok – Középszint PDF , Download Német szóbeli gyakorlatok – Középszint MOBI, Online Német szóbeli gyakorlatok – Középszint könyvet, ingyenes letöltések Német szóbeli gyakorlatok – Középszint IPhone, Online könyvet Német szóbeli gyakorlatok – Középszint PDF, ingyenes Német szóbeli gyakorlatok – Középszint DJVU, ingyenes letöltések Német szóbeli gyakorlatok – Középszint TXT, letöltések Német szóbeli gyakorlatok – Középszint RTF, Online Német szóbeli gyakorlatok – Középszint FB2 , e-könyvet Német szóbeli gyakorlatok – Középszint letöltések TXT, ingyenes Német szóbeli gyakorlatok – Középszint letöltések könyvet, e-könyvet Német szóbeli gyakorlatok – Középszint download MOBI, letöltések Német szóbeli gyakorlatok – Középszint IPad, olvas Német szóbeli gyakorlatok – Középszint MOBI, olvas Német szóbeli gyakorlatok – Középszint DOC, ingyenes Német szóbeli gyakorlatok – Középszint AWZ, Download e-könyvet Német szóbeli gyakorlatok – Középszint iPad , ingyenes Német szóbeli gyakorlatok – Középszint DJVU, Download Német szóbeli gyakorlatok – Középszint e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Német szóbeli gyakorlatok – Középszint DVD, olvas Német szóbeli gyakorlatok – Középszint TXT, Book Német szóbeli gyakorlatok – Középszint letöltések DJVU, Német szóbeli gyakorlatok – Középszint letöltések könyvet ingyenes, Német szóbeli gyakorlatok – Középszint letöltések könyvet pdf ingyenes, Német szóbeli gyakorlatok – Középszint pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Német szóbeli gyakorlatok – Középszint pdf ingyenes, Német szóbeli gyakorlatok – Középszint letöltések könyvet epub ingyenes, Német szóbeli gyakorlatok – Középszint ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply