Német nyelvkönyv


Kedves Olvasó!
Feltételezem, azzal a szándékkal vásárolta meg ezt a könyvet, hogy alap- illetve középfokon elsajátítsa a német nyelvet. Mindenképpen javaslom, hogy legalább az első néhány leckét tanári segédlettel, magánórákon vagy tanfolyamon vegye át. Véleményem szerint idegen nyelvet lehetetlen teljesen egyedül megtanulni, főleg a kiejtés miatt. A kiejtés leírását én mellőztem, hiszen a német-magyar szótárak elején megtalálható, s aki nyelvet tanul, annak úgyis szüksége van legalább a középnagy szótárra.
Könyvem másik fontos jellemzője, hogy az összetartozó nyelvtani részeket egy fejezeten belül tárgyalja, ezért első ránézésre kezdőknek nehéznek tűnhet Ugyanakkor ezekre a nyelvtani ismeretekre feltétlenül szükség van a nyelvtanuláshoz, s akkor már hasznosabb, ha a visszakeresésnél, ismétlésnél egy helyen megtaláljuk őket Ilyen pl. az igeragozás. Egyes nyelvkönyvek először csak az egyes számú alakokat tárgyalják, és csak leckékkel később veszik a többes számot.
Az új anyagrészek alapos elsajátítását segítik a fejezetek végén található gyakorlatok, melyeket mind egyedül, mind csoportosán el lehet végezni. Akik mégis úgy döntenek, hogy egyénileg tanulnak, azok számára a könyv végén feltűntettem a tesztek megoldását. A fordításoknak több megoldása létezik, ezért eltekintettem egy lehetséges változat megadásától. Tanárukkal ellenőrizzék le az Önök verzióját.
A könyvet végigkísérő történetet igyekeztem érdekessé és életszerűvé tenni. Már csak azáltal is, hogy a szokásostól eltérően a helyszín nem Németország vagy Ausztria, hiszen kevesebb az esély arra, hogy egy magyar külföldön használja a nyelvet (kivéve, ha turistaként sokat utazik), mint arra, hogy Magyarországon, ahol él és dolgozik. Ugyanakkor nem árt, ha megismerjük saját hazánk nevezetességeit is németül. Mert a Schönbrunni Kastélyt már ismerjük, de azt, hogy Hősök tere, nem tudjuk németül.
Manapság már a legtöbb munkahely előnyben részesíti az idegen nyelvet beszélő alkalmazottakat, s nyelvtudásukat magasabb fizetéssel honorálja. Ezért hát egyre többen szánják rá magukat, hogy megtanulnak angolul vagy németül.
Az ő számukra készítettem ezt a könyvet, s remélem, hasznát veszik. Akik a közép- vagy felsőfokú nyelvvizsgát szeretnék letenni, bár ebben a könyvben minden nyelvtani szabályt megtalálnak, a szókincsük bővítése érdekében olvassanak még újságcikkeket, nézzenek német nyelvű filmeket, illetve hallgassanak német nyelvű kazettákat.
Minden kedves olvasómnak jó tanulást és sok sikert kívánok! – a SzerzőA Könyv Magyarul!


Letöltések Német nyelvkönyv ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Német nyelvkönyv ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  274
  Weight:
  230 gr
  Language:
  GERMAN
  Year of publication:
  2003
  Commodity code:
  2017892 / 1068616
 • Share
  TAGS:
  Online Német nyelvkönyv ebook, könyvet Német nyelvkönyv FB2, Download Német nyelvkönyv PDF , Download Német nyelvkönyv MOBI, Online Német nyelvkönyv könyvet, ingyenes letöltések Német nyelvkönyv IPhone, Online könyvet Német nyelvkönyv PDF, ingyenes Német nyelvkönyv DJVU, ingyenes letöltések Német nyelvkönyv TXT, letöltések Német nyelvkönyv RTF, Online Német nyelvkönyv FB2 , e-könyvet Német nyelvkönyv letöltések TXT, ingyenes Német nyelvkönyv letöltések könyvet, e-könyvet Német nyelvkönyv download MOBI, letöltések Német nyelvkönyv IPad, olvas Német nyelvkönyv MOBI, olvas Német nyelvkönyv DOC, ingyenes Német nyelvkönyv AWZ, Download e-könyvet Német nyelvkönyv iPad , ingyenes Német nyelvkönyv DJVU, Download Német nyelvkönyv e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Német nyelvkönyv DVD, olvas Német nyelvkönyv TXT, Book Német nyelvkönyv letöltések DJVU, Német nyelvkönyv letöltések könyvet ingyenes, Német nyelvkönyv letöltések könyvet pdf ingyenes, Német nyelvkönyv pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Német nyelvkönyv pdf ingyenes, Német nyelvkönyv letöltések könyvet epub ingyenes, Német nyelvkönyv ePub könyvet letöltések ingyenes.

  Leave a Reply