Német nyelvkönyv 2.


A két kötetből álló DEUTSCHEXPRESS német nyelvkönyvcsalád első kötete elsősorban gimnáziumok, szakközépiskolák 1. és 2. osztálya, a második kötet a 3. és 4. osztály számára készült. A két kötet szerves egységet alkot, négy tanév anyagát tartalmazza. A szerzők szándéka az volt, hogy a negyedik év végére képessé tegye a tanulókat a középfokú állami nyelvvizsga letételére. A két kötet anyaga tartalmazza az állami nyelvvizsgán és az érettségi vizsgán számonkérhető követelményrendszert.
A könyv – ahogyan a neve is sugallja – a megszokottnál gyorsabb tempóban halad, ezért a kis óraszámú, esetleg gyengébb képességű csoportoknál (az alapos tudás érdekében) javasoljuk, hogy a könyv anyagát a képességeknek megfelelően lassabban vegyék át (az adott óraszámban kevesebb anyagot dolgozzanak fel).
A tankönyvcsalád a Nemzeti Alaptanterv követelményeinek megfelel, és az általános nyelvi alapkészségek fejlesztését sokoldalúan szolgálja. Stílusával, információival, nyelvi szerkezeteivel a tanulók életkori sajátosságaihoz alkalmazkodik. Nagyon választékosak és életszerűek a fordítási feladatok is.
A nyelvkönyvcsalád elsősorban kommunikatív jellegű, a hagyományos és a modern nyelvtanítás alapelveit egyaránt szem előtt tartja, ötvözi a nyelvtan szisztematikus oktatásának és a modern, készségfejlesztésre épülő nyelvtanítás elemeit, kontrasztív (összehasonlító és idegen nyelvi) szempontok figyelembe vételével. A hangsúlyos nyelvtani anyag külön nyelvtani könyv használatát feleslegessé teszi.
A könyv jól tagolt, áttekinthetően szerkesztett, fogalomrendszere egyértelmű és világos. A részletező és felkészítő igen bő nyelvtani részek után kezdetben rövid, majd egyre hosszabb szövegeket, dialógusokat (kérdésekkel), szituációs gyakorlatokat, tartalmaz, melyek a mindennapi élet témaköreit dolgozzák fel. Minden szövegrészt kétnyelvű szójegyzék kísér, melyek tartalmazzák a szükséges szótári alakokat. A germanizmusok kiemelése szintén jelentős helyet kap a magyarázatokban.
Különböző nehézségi fokú gyakorlatrendszere miatt a könyv kiválóan alkalmas differenciált foglalkozásra is.
A könyv az önálló tanulást is nagyban segíti, hiszen a nyelvtant részletesen, magyar nyelven tárgyalja, a szavak magyar nyelvű jelentéseit minden német nyelvű rész után megadja.A Könyv Magyarul!


Letöltések Német nyelvkönyv 2. ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Német nyelvkönyv 2. ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  190
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  370 gr
  ISBN:
  9789639092549
  Nyelv:
  NÉMET
  Kiadás éve:
  2001
  Árukód:
  2165587 / 1038258
  Formátum:


  TAGS:
  Online Német nyelvkönyv 2. ebook, könyvet Német nyelvkönyv 2. FB2, Download Német nyelvkönyv 2. PDF , Download Német nyelvkönyv 2. MOBI, Online Német nyelvkönyv 2. könyvet, ingyenes letöltések Német nyelvkönyv 2. IPhone, Online könyvet Német nyelvkönyv 2. PDF, ingyenes Német nyelvkönyv 2. DJVU, ingyenes letöltések Német nyelvkönyv 2. TXT, letöltések Német nyelvkönyv 2. RTF, Online Német nyelvkönyv 2. FB2 , e-könyvet Német nyelvkönyv 2. letöltések TXT, ingyenes Német nyelvkönyv 2. letöltések könyvet, e-könyvet Német nyelvkönyv 2. download MOBI, letöltések Német nyelvkönyv 2. IPad, olvas Német nyelvkönyv 2. MOBI, olvas Német nyelvkönyv 2. DOC, ingyenes Német nyelvkönyv 2. AWZ, Download e-könyvet Német nyelvkönyv 2. iPad , ingyenes Német nyelvkönyv 2. DJVU, Download Német nyelvkönyv 2. e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Német nyelvkönyv 2. DVD, olvas Német nyelvkönyv 2. TXT, Book Német nyelvkönyv 2. letöltések DJVU, Német nyelvkönyv 2. letöltések könyvet ingyenes, Német nyelvkönyv 2. letöltések könyvet pdf ingyenes, Német nyelvkönyv 2. pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Német nyelvkönyv 2. pdf ingyenes, Német nyelvkönyv 2. letöltések könyvet epub ingyenes, Német nyelvkönyv 2. ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply