Nemek és igenek

Hernádi Miklós - Nemek és igenek

A nemek ősi munkamegosztását felforgatta a modernizáció.A 18.század végétől világszerte megjelenik a feminizmus,mely minden téren szembehelyezkedik a férfiuralommal.A feminizmus világhódító útját azonban áldozatok is szegélyezik, akik nem feltétlenül gyermekek és férfiak nagyon gyakran éppen nők válnak a női ideológiák áldozataivá. A radikális feministák elszánt,nemritkán azokról, akik tőlük függenek.A feminizmus radikális követelései máris éreztetik a hatásukat pl. az utódnevelés zavaraiban, a családbomlási tendenciák elmélyülésében, sőt, a házasodási kedv világszerte megfigyelhető csökkenésében.Kötetünk egyszerre vonultatja fel a feminizmus mellett szóló érveket azokkal együtt, amelyek a megfontoltabb előrehaladást, esetleg a stratégiák módosítását ajánlják.A gyűjtemény a nőkérdésnek elsősorban hazai sajátosságait, dilemmáit boncolgatja.A Könyv Magyarul!


Letöltések Nemek és igenek ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Nemek és igenek ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  Size:
  14 x 20 cm
  Publisher:
  Number of Pages:
  231
  Cover:
  SOFT BOARD
  ISBN:
  9632234405
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  1988
  Commodity code:


  TAGS:
  Online Nemek és igenek ebook, könyvet Nemek és igenek FB2, Download Nemek és igenek PDF , Download Nemek és igenek MOBI, Online Nemek és igenek könyvet, ingyenes letöltések Nemek és igenek IPhone, Online könyvet Nemek és igenek PDF, ingyenes Nemek és igenek DJVU, ingyenes letöltések Nemek és igenek TXT, letöltések Nemek és igenek RTF, Online Nemek és igenek FB2 , e-könyvet Nemek és igenek letöltések TXT, ingyenes Nemek és igenek letöltések könyvet, e-könyvet Nemek és igenek download MOBI, letöltések Nemek és igenek IPad, olvas Nemek és igenek MOBI, olvas Nemek és igenek DOC, ingyenes Nemek és igenek AWZ, Download e-könyvet Nemek és igenek iPad , ingyenes Nemek és igenek DJVU, Download Nemek és igenek e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Nemek és igenek DVD, olvas Nemek és igenek TXT, Book Nemek és igenek letöltések DJVU, Nemek és igenek letöltések könyvet ingyenes, Nemek és igenek letöltések könyvet pdf ingyenes, Nemek és igenek pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Nemek és igenek pdf ingyenes, Nemek és igenek letöltések könyvet epub ingyenes, Nemek és igenek ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply