Nem vénnek való vidék


A vadnyugat lidércei kísértenek a vidéken, csak hősök nincsenek már – annál több az áldozat. Halott emberek mindenütt: bűnözők, bűnüldözők és olyanok, aki számára haláluk pillanatában sem adatik meg a felismerés, hogy bármi közük lehetne az eseményekhez. Bell, az öreg seriff utolsó küldetése ez nyomozás, aki a kifordult világban már csak annyit tud biztosan, hogy szereti a feleségét. Ellenfele, Chigurh, a gyilkológép semmiféle hasonlóságot nem mutat a prófétákkal, mégis prófétai elszántsággal szolgálja a halált. Brutálisan és kevés szóval öl. Ahogy szűkszavúak a rendőrök és a kábítószercsempészek is, akik sorra halnak meg a sivatagban. Az ő háborújúkba – mely rég nem az igazság, a morál és a becsület ege alatt zajlik – keveredik bele egy fiatalember (Moss) vadászat közben, mikor véletlenül bűnözők hulláiba botlik, és annyi pénzbe, amennyivel bármilyen élet mindenestől megváltoztatható. A pénz és az ő nyomába szegődik Chigurh – úgyhogy inkább ez a hajsza forgatja fel végérvényesen az életét. Hogy sikerül-e túlélnie? McCarthynak mindenképp sikerül sokkoló erővel ábrázolni ezt a roncs világot és “hőseinek” sajátosan durva nyelvét.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Nem vénnek való vidék ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Nem vénnek való vidék ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  366
  Cover:
  PAPERBACK, THREAD-STITCHED
  Weight:
  490 gr
  ISBN:
  9789631426229
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2008
  Commodity code:
  2146028 / 1031510
  Translator:


  TAGS:
  Online Nem vénnek való vidék ebook, könyvet Nem vénnek való vidék FB2, Download Nem vénnek való vidék PDF , Download Nem vénnek való vidék MOBI, Online Nem vénnek való vidék könyvet, ingyenes letöltések Nem vénnek való vidék IPhone, Online könyvet Nem vénnek való vidék PDF, ingyenes Nem vénnek való vidék DJVU, ingyenes letöltések Nem vénnek való vidék TXT, letöltések Nem vénnek való vidék RTF, Online Nem vénnek való vidék FB2 , e-könyvet Nem vénnek való vidék letöltések TXT, ingyenes Nem vénnek való vidék letöltések könyvet, e-könyvet Nem vénnek való vidék download MOBI, letöltések Nem vénnek való vidék IPad, olvas Nem vénnek való vidék MOBI, olvas Nem vénnek való vidék DOC, ingyenes Nem vénnek való vidék AWZ, Download e-könyvet Nem vénnek való vidék iPad , ingyenes Nem vénnek való vidék DJVU, Download Nem vénnek való vidék e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Nem vénnek való vidék DVD, olvas Nem vénnek való vidék TXT, Book Nem vénnek való vidék letöltések DJVU, Nem vénnek való vidék letöltések könyvet ingyenes, Nem vénnek való vidék letöltések könyvet pdf ingyenes, Nem vénnek való vidék pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Nem vénnek való vidék pdf ingyenes, Nem vénnek való vidék letöltések könyvet epub ingyenes, Nem vénnek való vidék ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply