Nem múló korszakom


Létezik egy történet. A mitikus ókori szobrászról, Pygmalionról szól. Ez a remek ciprusi merész kőből nőalakot formázott. Olyan szívvel, hévvel és lendülettel tette, hogy a szobor végül szinte élővé nemesedett a keze által. Gyönyörű szép nő tekintett vissza a mesterre a kőalak fogságából. A szobrász azonnal beleszerelmesedett a teremtményébe, nevet is adott neki, Galateának becézve a sziklába álmodott szépséget. Vágya nem ismert határokat. Szíve untalan ostromra indult az istenek ellen, hogy kegyet gyakoroljanak rajta, hogy élővé tegyék számára teremtményét. Nem e világi mását, hanem őt magát, Galateát, mert nélküle immár nem képes élni. Vénusz ünnepén végül elnyeri ezt a hatalmas kegyet, Galatea élővé lesz.

De létezik egy másik történet is. Itt, a jelenben. Talán nem ilyen nemes, nem áhítja ennyire az isteni beavatkozást, de éppoly fontos és tanulságos. A könyv ezt az esetet beszéli el. Benjámin és Stella történetét. A számukra szerfelett fontosnak tűnő, "önmagát beteljesítő jóslatukat". Hogyan és miképp játszanak velük náluknál sokkal fontosabb és nagyobb erők, hogyan és miként állnak ellen a sokszínű tagadásnak, hogyan érik el végül a megismerési foknak azt a biztos tartalmi szintjét, ahol már nincsenek álcák, hazug mondatok, fájó elhallgatások. Ahol már a másik irányában mindkettejük csak őszinte lényével és lényegével képes létezni. Hogyan és miként érnek végül révbe. Valahol. Valahogyan. Akárcsak Pygmalion és szerelmese.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Nem múló korszakom ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Nem múló korszakom ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  224
  Cover:
  PAPERBACK
  Weight:
  268 gr
  ISBN:
  9786155055171
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2015
  Commodity code:
  2654145 / 1153026  TAGS:
  Online Nem múló korszakom ebook, könyvet Nem múló korszakom FB2, Download Nem múló korszakom PDF , Download Nem múló korszakom MOBI, Online Nem múló korszakom könyvet, ingyenes letöltések Nem múló korszakom IPhone, Online könyvet Nem múló korszakom PDF, ingyenes Nem múló korszakom DJVU, ingyenes letöltések Nem múló korszakom TXT, letöltések Nem múló korszakom RTF, Online Nem múló korszakom FB2 , e-könyvet Nem múló korszakom letöltések TXT, ingyenes Nem múló korszakom letöltések könyvet, e-könyvet Nem múló korszakom download MOBI, letöltések Nem múló korszakom IPad, olvas Nem múló korszakom MOBI, olvas Nem múló korszakom DOC, ingyenes Nem múló korszakom AWZ, Download e-könyvet Nem múló korszakom iPad , ingyenes Nem múló korszakom DJVU, Download Nem múló korszakom e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Nem múló korszakom DVD, olvas Nem múló korszakom TXT, Book Nem múló korszakom letöltések DJVU, Nem múló korszakom letöltések könyvet ingyenes, Nem múló korszakom letöltések könyvet pdf ingyenes, Nem múló korszakom pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Nem múló korszakom pdf ingyenes, Nem múló korszakom letöltések könyvet epub ingyenes, Nem múló korszakom ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply