Nem mind gyémánt, ami fénylik

Andrew Fusek Peters - Nem mind gyémánt, ami fénylik

Andrew Fusek Peters a hetvenes években kezdett gödeszkázni, és Kaliforniában élő nagymamájának hála, néhány fantasztikus bowl mélyén szántotta a betont. Huszonhét évnyi szünet után, váratlanul csapott le rá az ihlet. Mi lenne, ha könyvének hősei egy csapat extrém sportot és bűnbandákat űző kölyök volna méghozzá gördeszkákon? Legelső Deszkás Detektívek regényének kutatásai közben időnként rákényszerült, hogy maga is felpattanjon egy-két meredek rámpára. A régi szenvedély újjáéledt. Veszedelmes hobbija mellett (amikor az ember 180 centi magas, bizony nagyokat lehet esni!) sorra látogatja az iskolákat, ahol bemutatja írói tevékenységét, didgeridooján játszik és labdákkal zsonglőrködik. Minden korosztályt elbűvöl.A Könyv Magyarul!


Letöltések Nem mind gyémánt, ami fénylik ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Nem mind gyémánt, ami fénylik ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  196
  Borító:
  CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
  Súly:
  320 gr
  ISBN:
  9789632453163
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2010
  Árukód:
  2213716 / 1069370
  Sorozat:


  TAGS:
  Online Nem mind gyémánt, ami fénylik ebook, könyvet Nem mind gyémánt, ami fénylik FB2, Download Nem mind gyémánt, ami fénylik PDF , Download Nem mind gyémánt, ami fénylik MOBI, Online Nem mind gyémánt, ami fénylik könyvet, ingyenes letöltések Nem mind gyémánt, ami fénylik IPhone, Online könyvet Nem mind gyémánt, ami fénylik PDF, ingyenes Nem mind gyémánt, ami fénylik DJVU, ingyenes letöltések Nem mind gyémánt, ami fénylik TXT, letöltések Nem mind gyémánt, ami fénylik RTF, Online Nem mind gyémánt, ami fénylik FB2 , e-könyvet Nem mind gyémánt, ami fénylik letöltések TXT, ingyenes Nem mind gyémánt, ami fénylik letöltések könyvet, e-könyvet Nem mind gyémánt, ami fénylik download MOBI, letöltések Nem mind gyémánt, ami fénylik IPad, olvas Nem mind gyémánt, ami fénylik MOBI, olvas Nem mind gyémánt, ami fénylik DOC, ingyenes Nem mind gyémánt, ami fénylik AWZ, Download e-könyvet Nem mind gyémánt, ami fénylik iPad , ingyenes Nem mind gyémánt, ami fénylik DJVU, Download Nem mind gyémánt, ami fénylik e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Nem mind gyémánt, ami fénylik DVD, olvas Nem mind gyémánt, ami fénylik TXT, Book Nem mind gyémánt, ami fénylik letöltések DJVU, Nem mind gyémánt, ami fénylik letöltések könyvet ingyenes, Nem mind gyémánt, ami fénylik letöltések könyvet pdf ingyenes, Nem mind gyémánt, ami fénylik pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Nem mind gyémánt, ami fénylik pdf ingyenes, Nem mind gyémánt, ami fénylik letöltések könyvet epub ingyenes, Nem mind gyémánt, ami fénylik ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply