Nem hallgathatunk!

Ilkei Csaba - Nem hallgathatunk!

Önt sokan ismerik, szeretik, vagy nem szeretik, de valójában kevesen értik igazán, hogy miért csinálja, miért ír?

Őszintén szólva, belső kényszerem van a szólásra. Úgy érzem, szólni kell az elveimért, a meggyőződésemért. Azokért az emberekért, akik rászorulnak erre.

Südi Bertalan, a legtermékenyebb magyar sajtólevelező nyilatkozott így a róla készült portréfilmben, amelyet tavaly decemberben sugárzott a televízió. Ez a könyv nemcsak a film szövegét tartalmazza, hanem azokat a figyelemreméltó részeket is, amelyek az adásból kimaradtak. A szerző aki egyúttal a film szerkesztő-riportere és rendezője is volt közreadja kamerán kívüli beszélgetéseit, levelezését Südi Bertalannal; beszámol a film forgatásának körülményeiről, s megismerhetjük személyes gondolatait is. A film utóéletéhez tartoznak a nézők levelei, a jánoshalmiak reflexiói és a sajtóban megjelent kritikák is.

A Südi-jelenség": a közélet tisztaságáért, a szavak és a tettek egységéért szót emelő, a társadalmi gyakorlat negatívumai ellen szenvedélyesen fellépő ember fogalom lett. A kötetben nyomon követhetjük Südi sorsának alakulását a film sugárzásától napjainkig. Ennek az időszaknak meghatározó állomása az, amikor a választók bizalmából országgyűlési képviselő lesz.

A Südi-levelek gazdag terméséből válogatva a szerző ízelítőt kínál azok számára is, akik most találkoznak először a legtermékenyebb magyar sajtólevelező írásaival.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Nem hallgathatunk! ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Nem hallgathatunk! ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  Size:
  14.4 x 21 cm
  Publisher:
  Number of Pages:
  159
  Cover:
  SOFT BOARD
  ISBN:
  9633223318
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  1985
  Commodity code:


  TAGS:
  Online Nem hallgathatunk! ebook, könyvet Nem hallgathatunk! FB2, Download Nem hallgathatunk! PDF , Download Nem hallgathatunk! MOBI, Online Nem hallgathatunk! könyvet, ingyenes letöltések Nem hallgathatunk! IPhone, Online könyvet Nem hallgathatunk! PDF, ingyenes Nem hallgathatunk! DJVU, ingyenes letöltések Nem hallgathatunk! TXT, letöltések Nem hallgathatunk! RTF, Online Nem hallgathatunk! FB2 , e-könyvet Nem hallgathatunk! letöltések TXT, ingyenes Nem hallgathatunk! letöltések könyvet, e-könyvet Nem hallgathatunk! download MOBI, letöltések Nem hallgathatunk! IPad, olvas Nem hallgathatunk! MOBI, olvas Nem hallgathatunk! DOC, ingyenes Nem hallgathatunk! AWZ, Download e-könyvet Nem hallgathatunk! iPad , ingyenes Nem hallgathatunk! DJVU, Download Nem hallgathatunk! e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Nem hallgathatunk! DVD, olvas Nem hallgathatunk! TXT, Book Nem hallgathatunk! letöltések DJVU, Nem hallgathatunk! letöltések könyvet ingyenes, Nem hallgathatunk! letöltések könyvet pdf ingyenes, Nem hallgathatunk! pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Nem hallgathatunk! pdf ingyenes, Nem hallgathatunk! letöltések könyvet epub ingyenes, Nem hallgathatunk! ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply