Nem azért jöttem, hogy beszédet mondjak

Gabriel García Márquez - Nem azért jöttem, hogy beszédet mondjak

A címmel ellentétben huszonkét beszédet tartalmaz a kötet, és Márquez maga válogatta őket. Az elsőt még 1944-ben mondta el (tizenhét éves volt ekkor!), az utolsót 2007-ben – egy egész élet, egy koherens írói világszemlélet rajzolódik ki belőlük. Márquez saját bevallása szerint két dologtól ódzkodott leginkább: a díjaktól és a beszédektől. Díjakból jócskán kijutott neki, a beszédekről pedig ez a kötet tanúskodik: vérbeli Márquez-írások ezek a szövegek is. Szenvedélyesek, elkötelezettek, hatásosak: minden mozzanatukban magukon viselik a világ egyik legnagyobb élő írójának összetéveszthetetlen kézjegyét.A Könyv Magyarul!


Letöltések Nem azért jöttem, hogy beszédet mondjak ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Nem azért jöttem, hogy beszédet mondjak ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  124
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  280 gr
  ISBN:
  9789631429602
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2011
  Commodity code:
  2223099 / 1078958
  Translator:


  TAGS:
  Online Nem azért jöttem, hogy beszédet mondjak ebook, könyvet Nem azért jöttem, hogy beszédet mondjak FB2, Download Nem azért jöttem, hogy beszédet mondjak PDF , Download Nem azért jöttem, hogy beszédet mondjak MOBI, Online Nem azért jöttem, hogy beszédet mondjak könyvet, ingyenes letöltések Nem azért jöttem, hogy beszédet mondjak IPhone, Online könyvet Nem azért jöttem, hogy beszédet mondjak PDF, ingyenes Nem azért jöttem, hogy beszédet mondjak DJVU, ingyenes letöltések Nem azért jöttem, hogy beszédet mondjak TXT, letöltések Nem azért jöttem, hogy beszédet mondjak RTF, Online Nem azért jöttem, hogy beszédet mondjak FB2 , e-könyvet Nem azért jöttem, hogy beszédet mondjak letöltések TXT, ingyenes Nem azért jöttem, hogy beszédet mondjak letöltések könyvet, e-könyvet Nem azért jöttem, hogy beszédet mondjak download MOBI, letöltések Nem azért jöttem, hogy beszédet mondjak IPad, olvas Nem azért jöttem, hogy beszédet mondjak MOBI, olvas Nem azért jöttem, hogy beszédet mondjak DOC, ingyenes Nem azért jöttem, hogy beszédet mondjak AWZ, Download e-könyvet Nem azért jöttem, hogy beszédet mondjak iPad , ingyenes Nem azért jöttem, hogy beszédet mondjak DJVU, Download Nem azért jöttem, hogy beszédet mondjak e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Nem azért jöttem, hogy beszédet mondjak DVD, olvas Nem azért jöttem, hogy beszédet mondjak TXT, Book Nem azért jöttem, hogy beszédet mondjak letöltések DJVU, Nem azért jöttem, hogy beszédet mondjak letöltések könyvet ingyenes, Nem azért jöttem, hogy beszédet mondjak letöltések könyvet pdf ingyenes, Nem azért jöttem, hogy beszédet mondjak pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Nem azért jöttem, hogy beszédet mondjak pdf ingyenes, Nem azért jöttem, hogy beszédet mondjak letöltések könyvet epub ingyenes, Nem azért jöttem, hogy beszédet mondjak ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply