Neil Armstrong

Jay Barbree - Neil Armstrong

Sokat írtak már Neil Armstrongról, Amerika modern hőséről és a történelem leghíresebb űrhajósáról. Mégis, a szerény és a rivaldafénytől idegenkedő Armstrong mindig vonakodott attól, hogy az események személyes oldaláról beszéljen. Itt és most először kerül az olvasók kezébe a repülésnek szentelt életének hiteles története, amelynek részleteit öt évtized alatt osztotta meg bizalmas barátjával, Jay Barbree-vel.
Az ötven év alatt Neillel folytatott beszélgetések, valamint jegyzetei, a NASA űrrepüléseinek jegyzőkönyvei és az Armstronggal bizalmas viszonyban lévők visszaemlékezései alapján Barbree Neil három szenvedélyéről ír: a repülésről, a családról és a barátokról. Ez Armstrong életének megbízható forrásból származó története a koreai háborúban végrehajtott bevetésektől kezdődően. Megismerhetjük, amikor az X-15-nek nevezett rakéta-repülőgéppel a világűr határáig felszállt, amikor a Gemini-8 űrhajóval elsőként hajtott végre kényszerleszállást a Föld körüli pályáról, megmentve ezzel a legénység életét, és végül olvashatunk arról, amint az Apollo-11 űrhajóval leszállt a Holdon a Nyugalom Tengerére.
Neil és Jay mindenről elbeszélgettek: a repülés iránti szerelméről, a háborús évekről, és természetesen az űrhajósként töltött időkről. Ez a könyv tele van soha nem látott fényképekkel és személyes részletekkel. Elolvashatjuk, mit érzett valójában Armstrong, amikor az első lépéseket tette a Holdon, milyen volt az élet a NASA-nál, milyen volt a kapcsolata a többi űrhajóssal, és mi volt a véleménye, merre kellene tartania a jövő űrkutatásának.
Mint az egyetlen újságíró, aki mind a 166 amerikai emberes űrrepülésről és holdraszállásról tudósított, Jay Barbree alaposan ismeri az eseményeket. Maga Armstrong ,,a történelem legtapasztaltabb űrrepülési újságírójának" nevezte őt, akinek ,,rendkívüli képessége van arra, hogy felidézze korunk eseményeit, érzelmeit, és írjon róluk".
Neilhez fűződő szoros barátságának és áldozatos kutatómunkájának köszönhetően Barbree a leghitelesebb beszámolót adja közre barátja életéről abban a könyvben, amelyet ő és a híres űrhajós húsz éven át közösen tervezgettek.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Neil Armstrong ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Neil Armstrong ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  396
  Cover:
  PAPERBACK, THREAD-STITCHED
  Weight:
  650 gr
  ISBN:
  9789632520865
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2015
  Commodity code:
  2651908 / 1152564
  Translator:


  TAGS:
  Online Neil Armstrong ebook, könyvet Neil Armstrong FB2, Download Neil Armstrong PDF , Download Neil Armstrong MOBI, Online Neil Armstrong könyvet, ingyenes letöltések Neil Armstrong IPhone, Online könyvet Neil Armstrong PDF, ingyenes Neil Armstrong DJVU, ingyenes letöltések Neil Armstrong TXT, letöltések Neil Armstrong RTF, Online Neil Armstrong FB2 , e-könyvet Neil Armstrong letöltések TXT, ingyenes Neil Armstrong letöltések könyvet, e-könyvet Neil Armstrong download MOBI, letöltések Neil Armstrong IPad, olvas Neil Armstrong MOBI, olvas Neil Armstrong DOC, ingyenes Neil Armstrong AWZ, Download e-könyvet Neil Armstrong iPad , ingyenes Neil Armstrong DJVU, Download Neil Armstrong e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Neil Armstrong DVD, olvas Neil Armstrong TXT, Book Neil Armstrong letöltések DJVU, Neil Armstrong letöltések könyvet ingyenes, Neil Armstrong letöltések könyvet pdf ingyenes, Neil Armstrong pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Neil Armstrong pdf ingyenes, Neil Armstrong letöltések könyvet epub ingyenes, Neil Armstrong ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply