Ne lőj az ülő madárra!

Tandori Dezső - Ne lőj az ülő madárra!

Jó író nem törekszik arra, hogy sokféle hangon szóljon, mint egy zenekar, nincs sok témára szüksége, hogy a mindnyájunknak fontosról szóljon. Tandori hangja eltéveszthetetlen, s nem azért annyira megnyerő, mert eltéveszthetetlen, hanem mert személyhez szóló. Regényének hőse maga az író, életének mindennapi környezete, munkája, játékai, személyek, állatok, tárgyak. A látszólag csupán a személyes élet szférájában érvényes kapcsolatok és viszonyok észrevétlenül jelképessé válnak, egyre általánosabbá és közösségivé, egyre nagyobb ívűek lesznek. Ez a regény valami nagyon fontosat, mindnyájunk számára érvényeset mond el az életről, a munkáról, a világ apró dolgairól, amelyeket a nagyoktól csupán egy kis lépés választ el. A lépést együtt tesszük meg az íróval, hiszen amennyire az íróról, annyira az olvasóról is szól ez a regény; s ki ne tudná egy történet hősének helyébe magát behelyettesíteni?A Könyv Magyarul!


Letöltések Ne lőj az ülő madárra! ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Ne lőj az ülő madárra! ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  Size:
  12 x 19 cm
  Publisher:
  Number of Pages:
  284
  Cover:
  HARDCOVER,
  ISBN:
  9632114868
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  1982
  Commodity code:


  TAGS:
  Online Ne lőj az ülő madárra! ebook, könyvet Ne lőj az ülő madárra! FB2, Download Ne lőj az ülő madárra! PDF , Download Ne lőj az ülő madárra! MOBI, Online Ne lőj az ülő madárra! könyvet, ingyenes letöltések Ne lőj az ülő madárra! IPhone, Online könyvet Ne lőj az ülő madárra! PDF, ingyenes Ne lőj az ülő madárra! DJVU, ingyenes letöltések Ne lőj az ülő madárra! TXT, letöltések Ne lőj az ülő madárra! RTF, Online Ne lőj az ülő madárra! FB2 , e-könyvet Ne lőj az ülő madárra! letöltések TXT, ingyenes Ne lőj az ülő madárra! letöltések könyvet, e-könyvet Ne lőj az ülő madárra! download MOBI, letöltések Ne lőj az ülő madárra! IPad, olvas Ne lőj az ülő madárra! MOBI, olvas Ne lőj az ülő madárra! DOC, ingyenes Ne lőj az ülő madárra! AWZ, Download e-könyvet Ne lőj az ülő madárra! iPad , ingyenes Ne lőj az ülő madárra! DJVU, Download Ne lőj az ülő madárra! e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Ne lőj az ülő madárra! DVD, olvas Ne lőj az ülő madárra! TXT, Book Ne lőj az ülő madárra! letöltések DJVU, Ne lőj az ülő madárra! letöltések könyvet ingyenes, Ne lőj az ülő madárra! letöltések könyvet pdf ingyenes, Ne lőj az ülő madárra! pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Ne lőj az ülő madárra! pdf ingyenes, Ne lőj az ülő madárra! letöltések könyvet epub ingyenes, Ne lőj az ülő madárra! ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply