Ne bízz senkiben!


Rico Chavez rettenetes gyilkos: kegyetlen, ravasz, karizmatikus. És megvannak a módszerei, hogy elérje, amit akar. A legjobban Elena Kylert akarja – holtan látni. Elena katona volt, szintén ölésre kiképezve, és senkire sem volt szüksége a túléléshez. De most egy veszélyes ember elől menekül, és segítségért fordul egy másikhoz. Sean Calennek nem voltak illúziói. Tudta, Elena csak kétségbeesésében fogadta el a segítségét. Mégis mindent megtett volna azért, hogy ez a nő, aki soha senkiben és semmiben nem bízott életében, fogadja el őt mint szövetségesét. Calen és Elena jól tudják, hogy Chavez hatalma és pénze azt jelenti, tőle sehol sem lehetnek biztonságban, és senkiben sem bízhatnak, még egymásban sem. Chavez kapcsolatai a bérgyilkosokkal és a hatalom embereivel lehetővé tették számára, hogy minden szabály nélküli háborút vívjon. Két brutálisan erőszakos tettével megmutatta, őt nem lehet megállítani. Iszonyatos
gyilkosságok sorozata kíséri Calen és Elena útját a végső leszámolásig. Mert Chavez mindent maga akar
irányítani, és neki több kell, mint csupán Elena élete. Addig akarja életben tartani, míg a nő szemtanúja nem lesz annak, mint pusztul el minden és mindenki, amiben és akiben hitt. Azt várja, hogy Elena a végén maga könyörögjön a kegyelemdöfésért.A Könyv Magyarul!


Letöltések Ne bízz senkiben! ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Ne bízz senkiben! ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  298
  Cover:
  BOUND
  Weight:
  340 gr
  ISBN:
  9789637318245
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2005
  Commodity code:
  2152865 / 1033374
  Translator:


  TAGS:
  Online Ne bízz senkiben! ebook, könyvet Ne bízz senkiben! FB2, Download Ne bízz senkiben! PDF , Download Ne bízz senkiben! MOBI, Online Ne bízz senkiben! könyvet, ingyenes letöltések Ne bízz senkiben! IPhone, Online könyvet Ne bízz senkiben! PDF, ingyenes Ne bízz senkiben! DJVU, ingyenes letöltések Ne bízz senkiben! TXT, letöltések Ne bízz senkiben! RTF, Online Ne bízz senkiben! FB2 , e-könyvet Ne bízz senkiben! letöltések TXT, ingyenes Ne bízz senkiben! letöltések könyvet, e-könyvet Ne bízz senkiben! download MOBI, letöltések Ne bízz senkiben! IPad, olvas Ne bízz senkiben! MOBI, olvas Ne bízz senkiben! DOC, ingyenes Ne bízz senkiben! AWZ, Download e-könyvet Ne bízz senkiben! iPad , ingyenes Ne bízz senkiben! DJVU, Download Ne bízz senkiben! e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Ne bízz senkiben! DVD, olvas Ne bízz senkiben! TXT, Book Ne bízz senkiben! letöltések DJVU, Ne bízz senkiben! letöltések könyvet ingyenes, Ne bízz senkiben! letöltések könyvet pdf ingyenes, Ne bízz senkiben! pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Ne bízz senkiben! pdf ingyenes, Ne bízz senkiben! letöltések könyvet epub ingyenes, Ne bízz senkiben! ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply