Nápolyi vakáció


Ladányi Niki, a fiatal oknyomozó újságírónő élete nagy sztoriját egy hidegvérű bűnözőnek köszönheti, akit sikeresen rács mögé juttatott. Verbovszky azonban nem felejt, és miután megszökik a zárkából, elindul, hogy bosszút álljon a lányon. Niki éppen forró nyomon van, Magyarországról kicsempészett kutyák után nyomoz Nápolyban, ahová kivételesen az édesanyját is magával viszi. A lány anyja találkozik ifjúkori szerelmével, Alessandróval, és a megkésett randevú az egykori szabóval – ma már sikeres olasz divatház-tulajdonossal – mindkettőjük számára többet jelent a múlt utáni vágyakozásnál. Alessandro fia, Giacomo pedig Niki iránt érez egyre erősebb vonzalmat, de a sarkukban lévő bűnöző, Niki lezáratlan szerelme Andrással, a pesti nyomozóval és a nagymama váratlan és veszélyes küldetése olyan fordulatot hoz a nápolyi vakációba, ami talán örökre megváltoztatja a két család életét…Vajon újra lehet kezdeni egy kapcsolatot harminc év után? Öröklődik-e a szerelem anyáról lányára? Dönthet-e a fiú apja akarata ellenében, ha a cég és a család jövője a tét? Kitarthat-e a magyar nyomozó az igazság mellett, ha azzal a szeretteit és önmagát is veszélybe sodorja? Szerelem és karrier, bosszú és megbocsátás, hagyomány és újrakezdés; három generáció, két család, egy életre szóló döntés – ez Fejős Éva eddigi legjobb regénye, a Nápolyi vakáció.A Könyv Magyarul!


Letöltések Nápolyi vakáció ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Nápolyi vakáció ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  ISBN:
  9789638982759
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2013
  Commodity code:
  2465635 / 8100198
  Belelapozás:
  Format:
  EPUB
  MOBI
 • Share

  I read it

  TAGS:
  Online Nápolyi vakáció ebook, könyvet Nápolyi vakáció FB2, Download Nápolyi vakáció PDF , Download Nápolyi vakáció MOBI, Online Nápolyi vakáció könyvet, ingyenes letöltések Nápolyi vakáció IPhone, Online könyvet Nápolyi vakáció PDF, ingyenes Nápolyi vakáció DJVU, ingyenes letöltések Nápolyi vakáció TXT, letöltések Nápolyi vakáció RTF, Online Nápolyi vakáció FB2 , e-könyvet Nápolyi vakáció letöltések TXT, ingyenes Nápolyi vakáció letöltések könyvet, e-könyvet Nápolyi vakáció download MOBI, letöltések Nápolyi vakáció IPad, olvas Nápolyi vakáció MOBI, olvas Nápolyi vakáció DOC, ingyenes Nápolyi vakáció AWZ, Download e-könyvet Nápolyi vakáció iPad , ingyenes Nápolyi vakáció DJVU, Download Nápolyi vakáció e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Nápolyi vakáció DVD, olvas Nápolyi vakáció TXT, Book Nápolyi vakáció letöltések DJVU, Nápolyi vakáció letöltések könyvet ingyenes, Nápolyi vakáció letöltések könyvet pdf ingyenes, Nápolyi vakáció pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Nápolyi vakáció pdf ingyenes, Nápolyi vakáció letöltések könyvet epub ingyenes, Nápolyi vakáció ePub könyvet letöltések ingyenes.

  Leave a Reply