Napóleon

André Castelot - Napóleon

Vajon lehet-e még újat mondani Napóleonról, akiről eddig állítólag több mint ötvenezer munka jelent meg, akiről írt Balzac, Stendhal, Tolsztoj és Shaw?

Igen, lehet. Ezt bizonyítja André Castelot élvezetes monográfiája. A kiváló francia történésznek sikerült új elemekkel és új vonásokkal gazdagítania a számtalanszor megrajzolt portrét. Hiszen maga Napóleon mondta egyszer magáról: Kész regény az életem! És Castelot éppen ezt a regényességet aknázza ki: nem annyira történelmi körképet ad, mint inkább pályaképet. És nem széles ecsetvonásokkal fest, hanem a mozaiktechnikát választja. Temérdek jellemző esetet, apró anekdotákat mesél el, kortársakat idéz, élőképeket iktat be, az olvasóval összekacsintva jóízűen, élvezettel pletykál. Ezért olyan eleven, mozgalmas, érdekfeszítő a könyve. Mindent látunk és hallunk. Úgy érezzük, ott vagyunk a Tuilériákban és a Notre-Dame-ban, halljuk a wagrami ágyúk bömbölését, bőrünkön érezzük az orosz tél hidegét és Szent Ilona szigetének nyirkosságát.

Castelot fordulatos, szellemes könyve mesterien ötvözi a tudományos és szépírói erényeket, és hű tükröt állít a kornak és legkiemelkedőbb személyiségének. Nemcsak a történelmi személyiséget ismerjük meg belőle, hanem az embert, az élő, érző és néha esendő embert is.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Napóleon ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Napóleon ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  764
  Borító:
  CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
  Súly:
  1020 gr
  ISBN:
  9789630791090
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2011
  Árukód:
  2216416 / 1072191
  Sorozat:


  TAGS:
  Online Napóleon ebook, könyvet Napóleon FB2, Download Napóleon PDF , Download Napóleon MOBI, Online Napóleon könyvet, ingyenes letöltések Napóleon IPhone, Online könyvet Napóleon PDF, ingyenes Napóleon DJVU, ingyenes letöltések Napóleon TXT, letöltések Napóleon RTF, Online Napóleon FB2 , e-könyvet Napóleon letöltések TXT, ingyenes Napóleon letöltések könyvet, e-könyvet Napóleon download MOBI, letöltések Napóleon IPad, olvas Napóleon MOBI, olvas Napóleon DOC, ingyenes Napóleon AWZ, Download e-könyvet Napóleon iPad , ingyenes Napóleon DJVU, Download Napóleon e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Napóleon DVD, olvas Napóleon TXT, Book Napóleon letöltések DJVU, Napóleon letöltések könyvet ingyenes, Napóleon letöltések könyvet pdf ingyenes, Napóleon pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Napóleon pdf ingyenes, Napóleon letöltések könyvet epub ingyenes, Napóleon ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply