Naiv.szuper.


"A Naiv.Szuper. egy 25 éves fiú szemszögéből mutatja be azt a generációt, amely nem találja az élet értelmét, nem látja az ahhoz vezető utat, és céltalan pótcselekvésekkel igyekszik megtalálni a helyét a világban. Hősünk egyszerűen gondolkodik az életről: listákat ír a számára fontos és nem fontos dolgokról, labdázik és faxol, New Yorkba repül, sőt még egy, a relativitáselméletről szóló könyvbe is belekezd, hátha választ kap égető kérdéseire az idővel kapcsolatban. Erlend Loe regénye, bár látszólag apró dolgokról szól, elgondolkodtatja az olvasót az életről és a halálról, a jövőről és a gyermekeinkről. 20 nyelvre fordították le, több országban kultuszregényként tartják számon, a fiatal norvég író sikerkönyve egyszerű történet nagyon komoly dolgokról. A mára már a magyar fiatalok között is kultuszművé vált könyvet a nagy érdeklődésre való tekintettel másodszor jelenteti meg a Scolar Kiadó. Erlend Loe, Norvégia legnépszerűbb kortárs írója, 1969-ben született. 1993-ban jelent meg első regénye, a Tatt av kvinnen (Elfújta a nő, Scolar Kiadó, 2010), amelyet 2007-ben megfilmesítettek (rendező: Petter Naess). A nagy áttörést három évvel későbbi műve, a Naiv.Szuper. jelentette 1996-ban. Regényein kívül írt még gyermekkönyveket, forgatókönyveket és kritikákat is. Fordítóként és tanárként is tevékenykedett. Dolgozott pszichiátriai intézetben, forgatott rövidfilmeket, videoklipeket, és színészként is kipróbálta magát.A Könyv Magyarul!


Letöltések Naiv.szuper. ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Naiv.szuper. ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  223
  Cover:
  FLAPS, PAPERBACK
  Weight:
  196 gr
  ISBN:
  9789632441917
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2014
  Commodity code:
  2213250 / 1068885
  Translator:


  TAGS:
  Online Naiv.szuper. ebook, könyvet Naiv.szuper. FB2, Download Naiv.szuper. PDF , Download Naiv.szuper. MOBI, Online Naiv.szuper. könyvet, ingyenes letöltések Naiv.szuper. IPhone, Online könyvet Naiv.szuper. PDF, ingyenes Naiv.szuper. DJVU, ingyenes letöltések Naiv.szuper. TXT, letöltések Naiv.szuper. RTF, Online Naiv.szuper. FB2 , e-könyvet Naiv.szuper. letöltések TXT, ingyenes Naiv.szuper. letöltések könyvet, e-könyvet Naiv.szuper. download MOBI, letöltések Naiv.szuper. IPad, olvas Naiv.szuper. MOBI, olvas Naiv.szuper. DOC, ingyenes Naiv.szuper. AWZ, Download e-könyvet Naiv.szuper. iPad , ingyenes Naiv.szuper. DJVU, Download Naiv.szuper. e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Naiv.szuper. DVD, olvas Naiv.szuper. TXT, Book Naiv.szuper. letöltések DJVU, Naiv.szuper. letöltések könyvet ingyenes, Naiv.szuper. letöltések könyvet pdf ingyenes, Naiv.szuper. pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Naiv.szuper. pdf ingyenes, Naiv.szuper. letöltések könyvet epub ingyenes, Naiv.szuper. ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply