Nagyszőlős, a világ közepe


Nagyszőlős a történelmi Magyarország legkisebb vármegyéjének, Ugocsának volt a székhelye.
Trianon után Csehszlovákia, 1938-ban pár hónapig az autonóm Kárpáti Ukrajna, majd a bécsi döntéssel újra Magyarország része lett. A második világháborút követően Szovjetunió, jelenleg pedig Ukrajna települése. A "tulajdonosváltások" megnehezítették az itt élők sorsát.
A város életét, a nemzetiségek közötti viszonyokat gyermekkoruk és fiatal éveik felelevenítésével mutatják be a visszaemlékezők, akik ma már a világ különböző pontjain élnek. Megelevenedik a város élete az idilli 1920-as, 1930-as évektől a gyászos 1940-es évekig. Mindezt egy kötetben négy nyelven olvashatják: magyarul, angolul, héberül és ruszinul.
A kötet régi képeslapok segítségével mutatja be Nagyszőlős és környékének korabeli arcát, hangulatát.A Könyv Magyarul!


Letöltések Nagyszőlős, a világ közepe ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Nagyszőlős, a világ közepe ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  196
  Cover:
  PAPERBACK, THREAD-STITCHED
  Weight:
  1330 gr
  ISBN:
  9789638784780
  Language:
  MULTILINGUAL
  Year of publication:
  2009
  Commodity code:
  2399977 / 1105383
  Translator:


  TAGS:
  Online Nagyszőlős, a világ közepe ebook, könyvet Nagyszőlős, a világ közepe FB2, Download Nagyszőlős, a világ közepe PDF , Download Nagyszőlős, a világ közepe MOBI, Online Nagyszőlős, a világ közepe könyvet, ingyenes letöltések Nagyszőlős, a világ közepe IPhone, Online könyvet Nagyszőlős, a világ közepe PDF, ingyenes Nagyszőlős, a világ közepe DJVU, ingyenes letöltések Nagyszőlős, a világ közepe TXT, letöltések Nagyszőlős, a világ közepe RTF, Online Nagyszőlős, a világ közepe FB2 , e-könyvet Nagyszőlős, a világ közepe letöltések TXT, ingyenes Nagyszőlős, a világ közepe letöltések könyvet, e-könyvet Nagyszőlős, a világ közepe download MOBI, letöltések Nagyszőlős, a világ közepe IPad, olvas Nagyszőlős, a világ közepe MOBI, olvas Nagyszőlős, a világ közepe DOC, ingyenes Nagyszőlős, a világ közepe AWZ, Download e-könyvet Nagyszőlős, a világ közepe iPad , ingyenes Nagyszőlős, a világ közepe DJVU, Download Nagyszőlős, a világ közepe e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Nagyszőlős, a világ közepe DVD, olvas Nagyszőlős, a világ közepe TXT, Book Nagyszőlős, a világ közepe letöltések DJVU, Nagyszőlős, a világ közepe letöltések könyvet ingyenes, Nagyszőlős, a világ közepe letöltések könyvet pdf ingyenes, Nagyszőlős, a világ közepe pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Nagyszőlős, a világ közepe pdf ingyenes, Nagyszőlős, a világ közepe letöltések könyvet epub ingyenes, Nagyszőlős, a világ közepe ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply