Nagyon logikátlan barátság


A 16 éves Solomon agorafóbiától szenved, ami jelent némi nehézséget a hétköznapokban… Három éve nem lépett ki a házból. A családja mindenben támogatja, online folytatja tanulmányait, de nem érzi úgy, hogy a szociális életből bármi is hiányozna neki. Azonban tudja, hogy nem élhet így örökké. Egyszer csak az életvidám, oltalmazó és nyílt Lisa Praytor megjelenik, és a barátja akar lenni. Biztos benne, hogy tudna segíteni Solomonnak abban, hogy kimerészkedjen a négy fal közül. Abban is biztos, hogy ez a tapasztalat neki is segíteni fog abban, hogy megírja a lehető legtökéletesebb felvételi esszét a fősulira, amivel biztosan megkapná a pszichológiai program ösztöndíját. Eltökélve, hogy ,,megjavítja" Solomont, Lisa belép a világába, együtt elbűvölő barátjával, Clarkkal, és nem olyan sokkal később már egy váratlan, szoros kötelék alakul ki hármuk között. Azonban amint Lisa egyre többet tud meg Solról, valamint kapcsolatáról Clarkkal, elkezdenek lebomlani a falak, melyeket maguk közé építettek, a barátságuk pedig veszélybe kerül.

"A váltakozó nézőpontok – hol Sol, hol
Lisa mesél – az egész történetet meleg,
szellemes, hiteles olvasmánnyá teszik. Az
olvasó minden bizonnyal imádni fogja
ezeket a káprázatos, csodásan bolondos
és törékeny szereplőket."
Kirkus Reviews

"A Printz-díjas John Whaley egy kemény
és elgondolkoztató témát választott,
amelyet nézőpontjával, szellemességével
és megnyerő, törékeny szereplőkkel tett
csodássá."
Publishers Weekly

"Egy reményteli és szívszorító történet.
Whaley remek érzékkel ragadja meg
Solomon hétköznapjait. Elbeszélései a
betegségéről fájdalmasan élethűek…"
Goodreads

"Ami különösen becsülendő és bölcs a
történetben, hogy minden karakternek
megvannak a jó és rossz tulajdonságai, és
ezek összefonódásából alakul a történet.
Olyan fontos témák bontakoznak ki,
mint barátság, a rossz döntések és a
megbocsátás."
Amazon
A Könyv Magyarul!


Letöltések Nagyon logikátlan barátság ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Nagyon logikátlan barátság ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  256
  Cover:
  FLAPS, PAPERBACK
  Weight:
  288 gr
  ISBN:
  9789632617749
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2016
  Commodity code:
  2690002 / 1160576
  Series:


  TAGS:
  Online Nagyon logikátlan barátság ebook, könyvet Nagyon logikátlan barátság FB2, Download Nagyon logikátlan barátság PDF , Download Nagyon logikátlan barátság MOBI, Online Nagyon logikátlan barátság könyvet, ingyenes letöltések Nagyon logikátlan barátság IPhone, Online könyvet Nagyon logikátlan barátság PDF, ingyenes Nagyon logikátlan barátság DJVU, ingyenes letöltések Nagyon logikátlan barátság TXT, letöltések Nagyon logikátlan barátság RTF, Online Nagyon logikátlan barátság FB2 , e-könyvet Nagyon logikátlan barátság letöltések TXT, ingyenes Nagyon logikátlan barátság letöltések könyvet, e-könyvet Nagyon logikátlan barátság download MOBI, letöltések Nagyon logikátlan barátság IPad, olvas Nagyon logikátlan barátság MOBI, olvas Nagyon logikátlan barátság DOC, ingyenes Nagyon logikátlan barátság AWZ, Download e-könyvet Nagyon logikátlan barátság iPad , ingyenes Nagyon logikátlan barátság DJVU, Download Nagyon logikátlan barátság e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Nagyon logikátlan barátság DVD, olvas Nagyon logikátlan barátság TXT, Book Nagyon logikátlan barátság letöltések DJVU, Nagyon logikátlan barátság letöltések könyvet ingyenes, Nagyon logikátlan barátság letöltések könyvet pdf ingyenes, Nagyon logikátlan barátság pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Nagyon logikátlan barátság pdf ingyenes, Nagyon logikátlan barátság letöltések könyvet epub ingyenes, Nagyon logikátlan barátság ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply