Nagy záporok után


Az idén 85-ik évét ünneplő Albert Gábor elbeszéléseit olvasva szinte a saját bőrünkön érezzük, átélhetjük azt a várakozást, amely a rendszerváltozást megelőzte. Amikor a nagy záporok elvonultak, újra meg újra számvetést kell készítenünk, tájékozódnunk kell. Az elbeszélések alakjai a mában élnek, így vagy úgy, próbálkozásuk olykor sikerrel jár, máskor a mindennapok követelte alkalmazkodás kudarccal végződik, de elkövetkezik az a pillanat, mikor a legvégső kérdésekkel is szembe kell néznünk. A szerző tanulmányaiból ismert szociográfiai és történeti hűséget elbeszéléseiben egy másfajta, művészi, ábrázolási hűség váltja fel. Ez a jelenségekben is jelképeket láttató ábrázolás teszi felejthetetlenné a Hűvös hajnalok egyetemessé növelt húsvétvárását, a feltámadást sóvárgó vágyat. A válogatott művek második kötetében közreadott hat elbeszélés azt a gazdag és változatos művészi eszköztárat is bemutatja, amellyel Albert Gábor a valóságot megközelíti és értelmezi. Igaz, egyik írásában látszólag az angolnák különös életéről ír (Ezüst óriás), de olyan lírai hevülettel, hogy az olvasónak egy pillanatnyi kétsége sem lehet, hogy ki vagy mi a novella, az egész kötet valódi hőse.
A könyv megjelenését az NKA támogatta.A Könyv Magyarul!


Letöltések Nagy záporok után ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Nagy záporok után ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  150
  Cover:
  HARDCOVER,
  Weight:
  292 gr
  ISBN:
  9789639957893
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2014
  Commodity code:
  2564561 / 1125080  TAGS:
  Online Nagy záporok után ebook, könyvet Nagy záporok után FB2, Download Nagy záporok után PDF , Download Nagy záporok után MOBI, Online Nagy záporok után könyvet, ingyenes letöltések Nagy záporok után IPhone, Online könyvet Nagy záporok után PDF, ingyenes Nagy záporok után DJVU, ingyenes letöltések Nagy záporok után TXT, letöltések Nagy záporok után RTF, Online Nagy záporok után FB2 , e-könyvet Nagy záporok után letöltések TXT, ingyenes Nagy záporok után letöltések könyvet, e-könyvet Nagy záporok után download MOBI, letöltések Nagy záporok után IPad, olvas Nagy záporok után MOBI, olvas Nagy záporok után DOC, ingyenes Nagy záporok után AWZ, Download e-könyvet Nagy záporok után iPad , ingyenes Nagy záporok után DJVU, Download Nagy záporok után e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Nagy záporok után DVD, olvas Nagy záporok után TXT, Book Nagy záporok után letöltések DJVU, Nagy záporok után letöltések könyvet ingyenes, Nagy záporok után letöltések könyvet pdf ingyenes, Nagy záporok után pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Nagy záporok után pdf ingyenes, Nagy záporok után letöltések könyvet epub ingyenes, Nagy záporok után ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply