Nagy nyelvvizsgakönyv – Angol középfok


Bizonyára sokan sokféleképp és főként sokféle könyvből készültek már fel a legkülönbözőbb nyelvvizsgákra. Egy-egy kurzuskönyvben, vagy gyakorlókönyvben nem könnyű megtalálni azokat a feladatokat, amelyek
segítenek elsajátítani a különböző nyelvi kompetenciákat (skill-eket). Ez a könyv azért íródott, hogy ezeket külön-külön is gyakorolhassuk anélkül, hogy megkötnénk, hogy éppen milyen vizsgára készülünk. A különböző magyar és nemzetközi nyelvvizsgák akkreditálásával és elterjedésével ma már többféleképpen is eljuthatunk nyelvtudásunk írásos bizonyításához. Egyben azonban az összes nyelvvizsga hasonlít egymáshoz: mindegyik a nyelvtudást, és annak különböző területeit kérik számon. Éppen ezért ez a könyv nem egy adott vizsgatípusra készít fel, hanem azokat a nyelvi képességeket fejleszti, amelyekre a legtöbb nyelvvizsgán szükség lehet.
Elsősorban szükség van megfelelő szókincsre. Ennek bővítéséhez nyújt segítséget a Szókincsfejlesztő rész.
Szintén rendkívül fontosak a nyelvtani ismeretek. Evvel több fejezet is foglalkozik, hiszen ez a legkönnyebben és legobjektívebben számon kérhető része a nyelvtudásnak. A hagyományos Feleletválasztós tesztek mellett külön Nyelvtani feladatokon is begyakorolhatjuk az egyik legnehezebbnek vélt nyelvi készséget. Ez a fejezet nyelvtani magyarázatokat is tartalmaz, amelyet érdemes bármelyik fejezetben való munka során fellapozni, hiszen rávilágít azokra a legfontosabb pontokra, amelyek egy magyar anyanyelvű számára nehézségeket jelenthetnek az angol nyelv elsajátításában.
Ha már fejlesztettük szókincsünket és nyelvtani tudásunkat, tovább léphetünk a szöveg szintjére. Itt a Szövegértéssel és az ún. “magnós”, azaz a Hangzószöveg-értési feladatokkal kell megbirkóznunk. Az előbbi az olvasott szöveg, az utóbbi a hallott szöveg megértését gyakoroltatja és méri. Ezek olyan készségek, amelyek egyik nyelvvizsgán sem kikerülhetőek. Szintén a szöveg szintjén járunk, amikor ún. Cloze teszteket oldunk meg – ezekhez komplex nyelvismeret szükséges már. Az Irányított fogalmazásban pedig már produktívan kell tudnunk fogalmazásokat alkotni.
Mindezek tehát azok a fejezetek – vagy másképpen fogalmazva nyelvi készségek, kompetenciák -, amelyekkel nemcsak a legtöbb nyelvvizsgán találkozhatunk, hanem amelyeket a nyelvtanulás során folyamatosan kell
fejleszteni. Könyvünk szerves kiegészítője lehet a nyelvi kurzusoknak, de éppúgy haszonnal forgathatja az, aki otthon szeretné tudását bővíteni, vizsgára alkalmassá tenni.
Az alapfokú kötet folytatásaként szintén megíródott a középfokú változat, amely feladatai sok hasonlóságot mutatnak az alapfokú feladattípusokkal, de azoknak nehezített, középfokra formált változatai, a legtöbb nyelvvizsgán elvárt kívánalmaknak megfelelően.
A könyv szerzői olyan gyakorló angoltanárok, akik már hosszú évek tanításai alapján megtapasztalták, melyek azok a rögök amelyek beborítják egy magyar anyanyelvű diák angol nyelvvizsgához vezető útját. Ezekre újra és újra rávilágítanak a különböző fejezetekben, izgalmas feladatokkal fűszerezve a bizony néha elég száraz és nehéz nyelvtanulást.
A könyv több fejezete is megjelent már korábban külön könyv alakban, amelyeket évek óta sikerrel forgatnak a különböző vizsgákra készülők. Reméljük, ezen könyvek átdolgozása, kiegészítése és egy könyvben való
megjelentetése szintén sokak számára fogja megkönnyíteni nemcsak a nyelvtudás megszerzését és bővítését, hanem egy sikeres vizsga letételét is.A Könyv Magyarul!


Letöltések Nagy nyelvvizsgakönyv – Angol középfok ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Nagy nyelvvizsgakönyv – Angol középfok ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  416
  Cover:
  STITCHED
  Weight:
  830 gr
  ISBN:
  9789637471094
  Language:
  ENGLISH – HUNGARIAN
  Year of publication:
  2007
  Commodity code:
  2167394 / 1038966  TAGS:
  Online Nagy nyelvvizsgakönyv – Angol középfok ebook, könyvet Nagy nyelvvizsgakönyv – Angol középfok FB2, Download Nagy nyelvvizsgakönyv – Angol középfok PDF , Download Nagy nyelvvizsgakönyv – Angol középfok MOBI, Online Nagy nyelvvizsgakönyv – Angol középfok könyvet, ingyenes letöltések Nagy nyelvvizsgakönyv – Angol középfok IPhone, Online könyvet Nagy nyelvvizsgakönyv – Angol középfok PDF, ingyenes Nagy nyelvvizsgakönyv – Angol középfok DJVU, ingyenes letöltések Nagy nyelvvizsgakönyv – Angol középfok TXT, letöltések Nagy nyelvvizsgakönyv – Angol középfok RTF, Online Nagy nyelvvizsgakönyv – Angol középfok FB2 , e-könyvet Nagy nyelvvizsgakönyv – Angol középfok letöltések TXT, ingyenes Nagy nyelvvizsgakönyv – Angol középfok letöltések könyvet, e-könyvet Nagy nyelvvizsgakönyv – Angol középfok download MOBI, letöltések Nagy nyelvvizsgakönyv – Angol középfok IPad, olvas Nagy nyelvvizsgakönyv – Angol középfok MOBI, olvas Nagy nyelvvizsgakönyv – Angol középfok DOC, ingyenes Nagy nyelvvizsgakönyv – Angol középfok AWZ, Download e-könyvet Nagy nyelvvizsgakönyv – Angol középfok iPad , ingyenes Nagy nyelvvizsgakönyv – Angol középfok DJVU, Download Nagy nyelvvizsgakönyv – Angol középfok e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Nagy nyelvvizsgakönyv – Angol középfok DVD, olvas Nagy nyelvvizsgakönyv – Angol középfok TXT, Book Nagy nyelvvizsgakönyv – Angol középfok letöltések DJVU, Nagy nyelvvizsgakönyv – Angol középfok letöltések könyvet ingyenes, Nagy nyelvvizsgakönyv – Angol középfok letöltések könyvet pdf ingyenes, Nagy nyelvvizsgakönyv – Angol középfok pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Nagy nyelvvizsgakönyv – Angol középfok pdf ingyenes, Nagy nyelvvizsgakönyv – Angol középfok letöltések könyvet epub ingyenes, Nagy nyelvvizsgakönyv – Angol középfok ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply