Nagy Kerékpáros Túrakönyv IV.

Gyulafi József - Nagy Kerékpáros Túrakönyv IV.

Az első két magyarországi túrakönyv után úgy éreztem, minden jó helyen kerékpároztam már az országban és már nincs olyan ismeretlen, felfedezésre váró, új tájegység, amelyet ne ismernék. Nem tartottam volna sportszerűnek az egy napos túrákat egyszerűen lerövidíteni vagy kettévágni, és két rövid túrának feltüntetni. Az ilyen egyszerűsítéseket az olvasó is könnyedén megteheti a túrákhoz mellékelt térképek segítségével. A magyarországi rövid túrák könyvének azonban valami újat, eddig ismeretlent kell bemutatnia, és olyan helyek felfedezését kínálnia, ahol eddig még én magam sem kerékpároztam. Hosszú téli estéken, amikor csak képzeletben szárnyalhat az ember, lelkesítő élmény volt újabb és újabb tájegységeket "bejárni" a térképen, és utánanézni az interneten a részleteknek. A felfedezés egyedisége, újdonsága, öröme szülte meg ezt a könyvet, amelyet bátran ajánlok minden sporttársamnak az országban.
Az első túrák kiválasztásánál ismertem fel, hogy már nem 70-80 kilométerekben kell gondolkodnom, mint eddig, hanem csak 30-40 kilométeres távokban, így kisebb tájegységek is előtérbe kerültek (ahol nagyobb túrákhoz, nincs is elég tér). Nagy segítségemre volt továbbá, hogy a nagyobb nemzeti parkok kijelölték azokat a földutakat, ahol engedélyezik a kerekezést. Az első könyvekben fontos volt, hogy minél többet haladjon erdőben a túra, így a nagyobb folyóink gátjai (melyek szép természeti környezetben haladnak) háttérbe kerültek nagyobb erdőségeinkhez képest. Pedig mennyire könnyű és sokszínű, végig sík úton tekerni egy ártéri erdő mellett, ahol a szűkebb természeti sáv miatt koncentrálódik az élet a gát körül. – (Részlet a Bevezetőből)A Könyv Magyarul!


Letöltések Nagy Kerékpáros Túrakönyv IV. ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Nagy Kerékpáros Túrakönyv IV. ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  120
  Cover:
  SPIRAL
  Weight:
  310 gr
  ISBN:
  9789630803236
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2010
  Commodity code:
  2215068 / 1070763  TAGS:
  Online Nagy Kerékpáros Túrakönyv IV. ebook, könyvet Nagy Kerékpáros Túrakönyv IV. FB2, Download Nagy Kerékpáros Túrakönyv IV. PDF , Download Nagy Kerékpáros Túrakönyv IV. MOBI, Online Nagy Kerékpáros Túrakönyv IV. könyvet, ingyenes letöltések Nagy Kerékpáros Túrakönyv IV. IPhone, Online könyvet Nagy Kerékpáros Túrakönyv IV. PDF, ingyenes Nagy Kerékpáros Túrakönyv IV. DJVU, ingyenes letöltések Nagy Kerékpáros Túrakönyv IV. TXT, letöltések Nagy Kerékpáros Túrakönyv IV. RTF, Online Nagy Kerékpáros Túrakönyv IV. FB2 , e-könyvet Nagy Kerékpáros Túrakönyv IV. letöltések TXT, ingyenes Nagy Kerékpáros Túrakönyv IV. letöltések könyvet, e-könyvet Nagy Kerékpáros Túrakönyv IV. download MOBI, letöltések Nagy Kerékpáros Túrakönyv IV. IPad, olvas Nagy Kerékpáros Túrakönyv IV. MOBI, olvas Nagy Kerékpáros Túrakönyv IV. DOC, ingyenes Nagy Kerékpáros Túrakönyv IV. AWZ, Download e-könyvet Nagy Kerékpáros Túrakönyv IV. iPad , ingyenes Nagy Kerékpáros Túrakönyv IV. DJVU, Download Nagy Kerékpáros Túrakönyv IV. e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Nagy Kerékpáros Túrakönyv IV. DVD, olvas Nagy Kerékpáros Túrakönyv IV. TXT, Book Nagy Kerékpáros Túrakönyv IV. letöltések DJVU, Nagy Kerékpáros Túrakönyv IV. letöltések könyvet ingyenes, Nagy Kerékpáros Túrakönyv IV. letöltések könyvet pdf ingyenes, Nagy Kerékpáros Túrakönyv IV. pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Nagy Kerékpáros Túrakönyv IV. pdf ingyenes, Nagy Kerékpáros Túrakönyv IV. letöltések könyvet epub ingyenes, Nagy Kerékpáros Túrakönyv IV. ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply