Nagy kávé enciklopédia

Catherine Atkinson - Mary Banks - Christine Mcfadden - Nagy kávé enciklopédia

A Nagy kávéenciklopédia részletesen illusztrált írtmutató egy csodálatos italhoz, a kávéhoz: történetéhez, termőterületeihez, a babfajtákhoz, a pörkölés, a darálás módszereihez és a főzésiivási szokásokhoz. A könyv áttekintést ad a világ kávétermelő országairól, valamint az egyes babfajtákból készített kávék minőségéről és jellemzőiről. Az album bemutatja a kávé világtörténetét, a társadalomban és a gazdaságban betöltött fontos
szerepét a mitikus közel-keleti kezdetektől egészen a máig, a világszerte népszerű árucikké válásig.Szakszerű útbaigazítás a Nagy kávéenciklopédia az összes babfajtához, a keverékekhez, a darálási, pörkölési eljárásokhoz, a megvásárolható főzőeszközökhöz, s részletes információval szolgál a koffeinmentes és azonnal oldódó kávékról is. A gyönyörű könyv csodálatos utazásra invitál a kávéivás világába: az egzotikus török kávéházaktól a mai kávébárokig.Hogyan főzzünk igazán finom kávét? Tartalmazza ez a kötet az összes klasszikus kávéital, például a latte, a cappuecino, a granita és az eszpresszókávé készítésének leírását. S több mint hetven recept mutatja be a kávé kiváló felhasználhatóságát a konyhában: a finom szuflék, gyümölcsös és hűtött desszertek,
varázslatos torták, sütemények, pékáruk és kekszek sütésének-főzésének titkaiba avat be. Megismerkedhetünk olyan híres csemegék receptjeivel, mint a tiramisu, a kávés coeur á la créme, a mokkás piskóta vagy a cappuccino torta.A Nagy kávéenciklopédia minden kávérajongó kitűnő olvasmánya.E gyönyörű könyv megjelenésének fő támogatója a Douwe
Egberts. A Douwe Egberts az elmúlt évtizedben meghatározó szerepet játszott a magyar kávépiac és a fogyasztási szokások alakításában, valamint a vásárlói igények felismerésében és az ezeknek való megfelelésben. Gazdag és változatos kávékínálatával minden helyzetben és mindenhol a megfelelő kávét ajánlja fogyasztóinak. A Douwe Egberts válogatott minőségű kávészemekből, a legfejlettebb módszerekkel, a pörkölőmesterek hozzáértő figyelmével készíti kávéit, mindenekelőtt korunk kávéfogyasztóinak igényeit és kívánságait tartva szem előtt.
Forgassa ezt a csodálatosan szép könyvet a Douwe Egberts ajánlásával!TUDTA-E…ˇ hogy Magyarországon évente mindössze 3 kg kávét isznak meg az emberek fejenként? Forrás: GfK Hungária Piackutató Intézet)ˇ hogy a “kotyogós” kávéfőzőhöz inkább a közepesre őrölt, filter kávéfőzőhöz finomra őrölt, presszókávéhoz pedig nagyon finom őrlésű kávét érdemes használni?ˇ hogy Magyarországon a monda szerint mikor említették először a kávét? Thököly fejedelmet vendégül látta a váradi pasa. Ebéd után a fejedelem sietve távozott volna, mire az egyik janicsáraga így szólt utána: “Ne siess uram, hátra van még a feketeleves!”A Könyv Magyarul!


Letöltések Nagy kávé enciklopédia ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Nagy kávé enciklopédia ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  256
  Cover:
  PAPERBACK, THREAD-STITCHED
  Weight:
  1570 gr
  ISBN:
  9789639134652
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2007
  Commodity code:
  2123838 / 1021604
  Translator:


  TAGS:
  Online Nagy kávé enciklopédia ebook, könyvet Nagy kávé enciklopédia FB2, Download Nagy kávé enciklopédia PDF , Download Nagy kávé enciklopédia MOBI, Online Nagy kávé enciklopédia könyvet, ingyenes letöltések Nagy kávé enciklopédia IPhone, Online könyvet Nagy kávé enciklopédia PDF, ingyenes Nagy kávé enciklopédia DJVU, ingyenes letöltések Nagy kávé enciklopédia TXT, letöltések Nagy kávé enciklopédia RTF, Online Nagy kávé enciklopédia FB2 , e-könyvet Nagy kávé enciklopédia letöltések TXT, ingyenes Nagy kávé enciklopédia letöltések könyvet, e-könyvet Nagy kávé enciklopédia download MOBI, letöltések Nagy kávé enciklopédia IPad, olvas Nagy kávé enciklopédia MOBI, olvas Nagy kávé enciklopédia DOC, ingyenes Nagy kávé enciklopédia AWZ, Download e-könyvet Nagy kávé enciklopédia iPad , ingyenes Nagy kávé enciklopédia DJVU, Download Nagy kávé enciklopédia e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Nagy kávé enciklopédia DVD, olvas Nagy kávé enciklopédia TXT, Book Nagy kávé enciklopédia letöltések DJVU, Nagy kávé enciklopédia letöltések könyvet ingyenes, Nagy kávé enciklopédia letöltések könyvet pdf ingyenes, Nagy kávé enciklopédia pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Nagy kávé enciklopédia pdf ingyenes, Nagy kávé enciklopédia letöltések könyvet epub ingyenes, Nagy kávé enciklopédia ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply