Nagy civilizációk


Az elismert szaktekintélyek által összeállított, csodálatosan illusztrált kötet átfogó mű az emberi civilizációk történetéről. A teljességre törekszik – kezdve a klasszikus egyiptomi, görög, római társadalmaktól az ázsiai és afrikai civilizációkig; folytatva a sort a dél-amerikai majákkal, aztékokkal és inkákkal, eljutva Észak-Amerikába, Ausztráliába és a Csendes-óceán szigeteire. Ezeknek a maguk nemében egyedülálló kultúráknak az összességéből alakult mai világunk. Ezekben a civilizációkban született meg az írás, az építészet, az irodalom, a matematika, a jog, a fémművesség, valamint az összetett társadalmi, politikai és kulturális hagyományok. Megértésük egyet jelent önmagunk megértésével. Ez a csodálatos kiadvány, amelynek megírásában mintegy hatvan, nemzetközileg elismert szaktekintély vett részt, s amelyet közel 600 fénykép, térkép, illusztráció, művészi rekonstrukció díszít, nagy hasznára lehet mindenkinek, akit érdekel, hogy kik vagyunk, honnan jöttünk, merre tartunk, s hogyan alakultak ki mai világunk különböző kulturális és társadalmi rendszerei. Életre keltve a műalkotások mögött álló embereket, felfedve a történelem és a régészet emberi arculatát, a NAGY CIVILIZÁCIÓK kiszélesíti látókörünket, s elmélyíti a társadalomról, vallásról, kultúráról és művészetekről eddig megszerzett ismereteinket. Rávilágít arra a sokszínűségre, amely emberré tesz mindannyiunkat, valamint azokra a közös kötelékekre, amelyek, átívelve téren és időn, összekötnek bennünket, embereket.A Könyv Magyarul!


Letöltések Nagy civilizációk ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Nagy civilizációk ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  464
  Cover:
  BOUND
  Weight:
  1930 gr
  ISBN:
  9789630947466
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2005
  Commodity code:
  2113172 / 1018971
  Translator:


  TAGS:
  Online Nagy civilizációk ebook, könyvet Nagy civilizációk FB2, Download Nagy civilizációk PDF , Download Nagy civilizációk MOBI, Online Nagy civilizációk könyvet, ingyenes letöltések Nagy civilizációk IPhone, Online könyvet Nagy civilizációk PDF, ingyenes Nagy civilizációk DJVU, ingyenes letöltések Nagy civilizációk TXT, letöltések Nagy civilizációk RTF, Online Nagy civilizációk FB2 , e-könyvet Nagy civilizációk letöltések TXT, ingyenes Nagy civilizációk letöltések könyvet, e-könyvet Nagy civilizációk download MOBI, letöltések Nagy civilizációk IPad, olvas Nagy civilizációk MOBI, olvas Nagy civilizációk DOC, ingyenes Nagy civilizációk AWZ, Download e-könyvet Nagy civilizációk iPad , ingyenes Nagy civilizációk DJVU, Download Nagy civilizációk e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Nagy civilizációk DVD, olvas Nagy civilizációk TXT, Book Nagy civilizációk letöltések DJVU, Nagy civilizációk letöltések könyvet ingyenes, Nagy civilizációk letöltések könyvet pdf ingyenes, Nagy civilizációk pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Nagy civilizációk pdf ingyenes, Nagy civilizációk letöltések könyvet epub ingyenes, Nagy civilizációk ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply