Művészettörténet II.


tantárgy:Művészettörténet évfolyam:9-10. A tankönyvjegyzéken szerepel. A könyvet 1996 óta használják az általános iskola felső tagozatán az első kötet (NT-13153) mellett eddig a rajz tantárgy tanításához a műalkotáselemző órákon, valamint a nyolcosztályos gimnáziumok V–VI. osztályában a rajz-művészettörténet-népművészet tantárgy tanításához. A tankönyv a barokktól az impresszionizmusig tárgyalja az egyes művészettörténeti korokat, illetve mutatja be a legjellemzőbb műalkotásokat, s a legjelentősebb alkotók kismonográfiájával, valamint kislexikonnal egészíti ki a tudnivalókat. A könyv szép képanyaggal, jól válogatott reprodukciók sorával teszi ismerőssé a műalkotásokat s a műtárgyakat. A tankönyv az iskolai használatban a tapasztalatok szerint maradéktalanul betölti azt a szerepét, hogy a Művészetek tanításához a megújult tartalmú Vizuális kultúra rész-műveltségterületen belül, a vizuális nyelv alapjainak lerakásában, a kifejezés és képzőművészet témakörre szervezett órákon a művészettörténet tanításához, valamint az önálló művészettörténet órákon használható nyomtatott taneszköze legyen a tanulóknak. A könyv bírálói a minisztériumi jóváhagyás során Bellák Gábor, valamint Szabó Péter voltak. Véleményük figyelembevételével történt a könyv kimunkálása. A könyv utóbírálatát Dr. Aradi Nóra művészettörténész, a művészettörténeti tudományok doktora készítette, s a tankönyvet mind tartalmában, mind megjelenésében jó színvonalúnak ismerte el, s alkalmasnak minősítette a tanulók művészettörténeti ismereteinek megalapozásához.A Könyv Magyarul!


Letöltések Művészettörténet II. ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Művészettörténet II. ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  jó állapotú antikvár könyv
  Publisher:
  Nemzeti Tankönyvkiadó
  Kötés:
  kemény kötés
  Weight:
  200 gr
  ISBN:
  0689000310281
  Year of publication:
  1999
  Commodity code:
  SL#2105194480
 • Share

  I read it

  TAGS:
  Online Művészettörténet II. ebook, könyvet Művészettörténet II. FB2, Download Művészettörténet II. PDF , Download Művészettörténet II. MOBI, Online Művészettörténet II. könyvet, ingyenes letöltések Művészettörténet II. IPhone, Online könyvet Művészettörténet II. PDF, ingyenes Művészettörténet II. DJVU, ingyenes letöltések Művészettörténet II. TXT, letöltések Művészettörténet II. RTF, Online Művészettörténet II. FB2 , e-könyvet Művészettörténet II. letöltések TXT, ingyenes Művészettörténet II. letöltések könyvet, e-könyvet Művészettörténet II. download MOBI, letöltések Művészettörténet II. IPad, olvas Művészettörténet II. MOBI, olvas Művészettörténet II. DOC, ingyenes Művészettörténet II. AWZ, Download e-könyvet Művészettörténet II. iPad , ingyenes Művészettörténet II. DJVU, Download Művészettörténet II. e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Művészettörténet II. DVD, olvas Művészettörténet II. TXT, Book Művészettörténet II. letöltések DJVU, Művészettörténet II. letöltések könyvet ingyenes, Művészettörténet II. letöltések könyvet pdf ingyenes, Művészettörténet II. pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Művészettörténet II. pdf ingyenes, Művészettörténet II. letöltések könyvet epub ingyenes, Művészettörténet II. ePub könyvet letöltések ingyenes.

  Leave a Reply