Murphy és a beteg vadász

Dr. Végh Endre - Murphy és a beteg vadász

A Régiek kikoptatott nyomán: a szerző esedezik az Olvasó kegyeiért (és bocsánatáért). Hiúság által is legyezgetve, de tagadhatatlanul örömteli szívvel szereztem tudomást róla, hogy e könyvecske első kiadása elfogyott, hála a mintegy 1000 rokonnak, ismerősnek, barátnak. Az oroszlánszívű Kiadó imígyen megtévesztve, de bátran vállalva a kockázatot, belevágott a második, bővített kiadásba. Lelke rajta!A betegségekkel, gyengeségekkel pedig az a helyzet, kevésbé múlnak, mint szaporodnak, gyógyíthatóvá lesznek és jönnek helyettük újabb nevetséges-szörnyűséges nyavalyák. Elviseljük, nem is tehetnénk mást, csak a vadászat maradjon örök.Maradok hát a régi, az első kiadás hátsó felének magvas mondataival: Kedves vadásztársam, aki kezedbe veszed ezt a könyvet, bocsánatot kell tőled kérnem az itt lejegyzettekért: A mese ugyanis rólad (is) szól! Vigasztalásul: nem titok, hogy rólam is, mindannyiunkról. Hiszen, kisebb-nagyobb mértékben valamennyien érintettek (fertőzöttek?) vagyunk a vadászat szeretetének jóindulatú szenvedélyével. Te pedig, nyájas, nem vadászó olvasó, azért kell, hogy elnéző légy hibáinkkal szemben, mert az itt kipécézett bajok, puska nélkül ugyan, de Téged is, minden embertársunkat érintő gyarlóságok.A Könyv Magyarul!


Letöltések Murphy és a beteg vadász ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Murphy és a beteg vadász ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Állapot:
  Méret:
  10.5 x 16.5 cm
  Kiadó:
  Oldalak száma:
  108
  Borító:
  PUHATÁBLÁS
  ISBN:
  9638584300
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  1999
  Árukód:


  TAGS:
  Online Murphy és a beteg vadász ebook, könyvet Murphy és a beteg vadász FB2, Download Murphy és a beteg vadász PDF , Download Murphy és a beteg vadász MOBI, Online Murphy és a beteg vadász könyvet, ingyenes letöltések Murphy és a beteg vadász IPhone, Online könyvet Murphy és a beteg vadász PDF, ingyenes Murphy és a beteg vadász DJVU, ingyenes letöltések Murphy és a beteg vadász TXT, letöltések Murphy és a beteg vadász RTF, Online Murphy és a beteg vadász FB2 , e-könyvet Murphy és a beteg vadász letöltések TXT, ingyenes Murphy és a beteg vadász letöltések könyvet, e-könyvet Murphy és a beteg vadász download MOBI, letöltések Murphy és a beteg vadász IPad, olvas Murphy és a beteg vadász MOBI, olvas Murphy és a beteg vadász DOC, ingyenes Murphy és a beteg vadász AWZ, Download e-könyvet Murphy és a beteg vadász iPad , ingyenes Murphy és a beteg vadász DJVU, Download Murphy és a beteg vadász e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Murphy és a beteg vadász DVD, olvas Murphy és a beteg vadász TXT, Book Murphy és a beteg vadász letöltések DJVU, Murphy és a beteg vadász letöltések könyvet ingyenes, Murphy és a beteg vadász letöltések könyvet pdf ingyenes, Murphy és a beteg vadász pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Murphy és a beteg vadász pdf ingyenes, Murphy és a beteg vadász letöltések könyvet epub ingyenes, Murphy és a beteg vadász ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply