Munkapszichológia


A munkapszichológia az a tudomány, amely a pszichológia eszközeivel igyekszik kellemesebbé és hatékonyabbá tenni a munkát. Az ember életének jelentős részét a munka tölti ki, boldogulásunk jórészt attól függ, képesek vagyunk-e önmagunkat megvalósítani a munkában. A könyv a munkapszichológia tárgyának, feladatának és történetének áttekintése után részletesen ismerteti a munkapszichológiában használatos módszereket, a munkaelemzés, a kiválasztás, a képzés, a fizikai munkakörnyezet problémaköreit. Olyan területek átfogó, magyar nyelven egyedülálló elemzését adja, mint az ergonómia, a munkabiztonság, az információs technológiák alkalmazásának pszichológiai kérdései. Ez utóbbi három fejezet a Budapesti Műszaki Egyetem két kiváló tanárának, Izsó Lajosnak és Antalovits Miklósnak a munkája. A könyvet Hajtman Bélának a munkalélektanban használatos statisztikai módszereket szemléletesen összefoglaló függeléke zárja.A Könyv Magyarul!


Letöltések Munkapszichológia ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Munkapszichológia ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  850
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  1170 gr
  ISBN:
  9789632120195
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2004
  Commodity code:
  2115308 / 1050305
  Series:


  TAGS:
  Online Munkapszichológia ebook, könyvet Munkapszichológia FB2, Download Munkapszichológia PDF , Download Munkapszichológia MOBI, Online Munkapszichológia könyvet, ingyenes letöltések Munkapszichológia IPhone, Online könyvet Munkapszichológia PDF, ingyenes Munkapszichológia DJVU, ingyenes letöltések Munkapszichológia TXT, letöltések Munkapszichológia RTF, Online Munkapszichológia FB2 , e-könyvet Munkapszichológia letöltések TXT, ingyenes Munkapszichológia letöltések könyvet, e-könyvet Munkapszichológia download MOBI, letöltések Munkapszichológia IPad, olvas Munkapszichológia MOBI, olvas Munkapszichológia DOC, ingyenes Munkapszichológia AWZ, Download e-könyvet Munkapszichológia iPad , ingyenes Munkapszichológia DJVU, Download Munkapszichológia e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Munkapszichológia DVD, olvas Munkapszichológia TXT, Book Munkapszichológia letöltések DJVU, Munkapszichológia letöltések könyvet ingyenes, Munkapszichológia letöltések könyvet pdf ingyenes, Munkapszichológia pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Munkapszichológia pdf ingyenes, Munkapszichológia letöltések könyvet epub ingyenes, Munkapszichológia ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply