Munka és társadalom


A munka, amely ma olyan magától értetődően része az életünknek, mint az evés vagy az alvás, izgalmas és változatos utat járt be az elmúlt századok során. A nyugati kultúra forrásvidékeként számon tartott ókori görög-római kultúrkörben a munka végzése lényegében kizárt a teljes és szabad, valóban emberi életet élők társadalmából. Napjainkban, éppen ellenkezőleg, a munka hiánya, a munkanélküliség az, ami lehetetlenné teszi, hogy a társadalom teljes jogú tagjaiként, valóban úgy éljünk, ahogy szeretnénk. Míg korábban a munkátlanság, ma a jó minőségű munka a privilégium.

Mi történt a két időpont között? Hogyan és mikor következett be ez az óriási változás? És mi történik a munkával napjainkban? Miért nem becsület dolga többé már a munka, és van-e benne dicsőség? Igaz-e, hogy ahogy társadalmaink mint azt néhányan feltételezik kifogynak a munkából, az igazi élet egyre inkább más területeken zajlik? Vagy a fizetett munka továbbra is életünk középpontja, a fontos, hasznos, értelmes emberi tevékenység szinonimája? Mi a magyarázata annak, hogy a munkanélküliség hullámhegyei és völgyei közepette folyamatosan nő a nyugati országokban a munkaerőpiacra belépni kívánó nők aránya? Csak a pénz motiválja a döntésüket, vagy a dolog ennél bonyolultabb? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekkel foglalkozik ez a könyv, körüljárva azt is, hogy a szociológiában használatos munkafogalom mennyire alkalmas ezek megválaszolására.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Munka és társadalom ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Munka és társadalom ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  202
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  310 gr
  ISBN:
  9789632369266
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2015
  Commodity code:
  2597508 / 1143761
  Series:


  TAGS:
  Online Munka és társadalom ebook, könyvet Munka és társadalom FB2, Download Munka és társadalom PDF , Download Munka és társadalom MOBI, Online Munka és társadalom könyvet, ingyenes letöltések Munka és társadalom IPhone, Online könyvet Munka és társadalom PDF, ingyenes Munka és társadalom DJVU, ingyenes letöltések Munka és társadalom TXT, letöltések Munka és társadalom RTF, Online Munka és társadalom FB2 , e-könyvet Munka és társadalom letöltések TXT, ingyenes Munka és társadalom letöltések könyvet, e-könyvet Munka és társadalom download MOBI, letöltések Munka és társadalom IPad, olvas Munka és társadalom MOBI, olvas Munka és társadalom DOC, ingyenes Munka és társadalom AWZ, Download e-könyvet Munka és társadalom iPad , ingyenes Munka és társadalom DJVU, Download Munka és társadalom e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Munka és társadalom DVD, olvas Munka és társadalom TXT, Book Munka és társadalom letöltések DJVU, Munka és társadalom letöltések könyvet ingyenes, Munka és társadalom letöltések könyvet pdf ingyenes, Munka és társadalom pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Munka és társadalom pdf ingyenes, Munka és társadalom letöltések könyvet epub ingyenes, Munka és társadalom ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply