Münchhausen báró kerestetik

Hankiss Elemér (Szerk.) - Heltai Péter (Szerk.) - Münchhausen báró kerestetik

Az elmúlt időszakban látva a világ és a magyar válságjelenségeket, a Médiavilág Kiadó (Médiavilág Kft.) arra gondolt, hogy az a forma, amelyben eddig is megnyilvánult /A mi televíziónk (2007), Magyarország le is út, fel is út (2008) c. kötetek/, a jelen helyzetben a legmegfelelőbb lenne egy újabb kötet kiadására, egy egyszerű üzenetcsokor megfogalmazására. A kibontakozóban lévő válsággal kapcsolatban, a Kiadó újra megkereste a hazai közélet és közgondolkodás kiváló képviselőit, és föltett nekik néhány kérdést: Hogyan jutott idáig a világ? Hogyan jutott idáig Magyarország? S ha már ide jutott, hogyan lehetne kilábolni a bajból? Magyarországot miért érinti különös erővel a válság? Mert gazdaságunk már amúgy is rossz állapotban volt? Mert a magyar társadalom sincs különösebben jó állapotban? Mert az ország cselekvőképességét gátolják a politikai viszályok? Vagy? És ami a legfontosabb: Nálunk, Magyarországon milyen gazdasági, politikai, társadalmi intézkedésekre, változásokra, reformokra, milyen társadalmi-szellemi megújulásra volna szükség ahhoz, hogy a jelenlegi válságból sikeres, erős, önmagában és a jövőben bízó országként kerüljünk majd ki? A válság minden valószínűség szerint átalakítja majd a világot. Ön szerint milyen lesz ez az "új világ"? Miben lesz más, mint a mai? Hogyan alakulhat át a világ hatalmi rendszere? Kik járhatnak jól, s kik rosszul? Hogy kerülhet ki a küzdelmekből Európa? És Magyarország? Milyen új gazdasági, politikai, társadalmi modellek alakulhatnak ki? Mennyiben s miben lesz más az emberek mindennapi élete? Békésebb, igazságosabb, emberségesebb világ lesz ez? Vagy épp ellenkezőleg: vadabb, kíméletlenebb lesz a verseny? Mit tanácsolna a társadalomnak, az embereknek? Hogyan viselkedjenek, mit csináljanak a válság ideje alatt? Miként változtassanak életstratégiájukon? A kérdésekre 83 válasz érkezett, 83 kitűnő elme izgalmas és okos írása. (Szerzők-melléklet.) A Médiavilág Kiadó meggyőződése, hogy ez a könyv most hatni tudna! Ilyen helyzetben talán a társadalom is nyitottabb az értelmes szóra, az értelmes érvelésre, mint máskor. Eddig inkább játék volt, amiket publikált, ezúttal felelősség is!A Könyv Magyarul!


Letöltések Münchhausen báró kerestetik ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Münchhausen báró kerestetik ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  Size:
  16.5 x 23.5 cm
  Publisher:
  Number of Pages:
  416
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  ISBN:
  9789630665728
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2009
  Commodity code:


  TAGS:
  Online Münchhausen báró kerestetik ebook, könyvet Münchhausen báró kerestetik FB2, Download Münchhausen báró kerestetik PDF , Download Münchhausen báró kerestetik MOBI, Online Münchhausen báró kerestetik könyvet, ingyenes letöltések Münchhausen báró kerestetik IPhone, Online könyvet Münchhausen báró kerestetik PDF, ingyenes Münchhausen báró kerestetik DJVU, ingyenes letöltések Münchhausen báró kerestetik TXT, letöltések Münchhausen báró kerestetik RTF, Online Münchhausen báró kerestetik FB2 , e-könyvet Münchhausen báró kerestetik letöltések TXT, ingyenes Münchhausen báró kerestetik letöltések könyvet, e-könyvet Münchhausen báró kerestetik download MOBI, letöltések Münchhausen báró kerestetik IPad, olvas Münchhausen báró kerestetik MOBI, olvas Münchhausen báró kerestetik DOC, ingyenes Münchhausen báró kerestetik AWZ, Download e-könyvet Münchhausen báró kerestetik iPad , ingyenes Münchhausen báró kerestetik DJVU, Download Münchhausen báró kerestetik e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Münchhausen báró kerestetik DVD, olvas Münchhausen báró kerestetik TXT, Book Münchhausen báró kerestetik letöltések DJVU, Münchhausen báró kerestetik letöltések könyvet ingyenes, Münchhausen báró kerestetik letöltések könyvet pdf ingyenes, Münchhausen báró kerestetik pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Münchhausen báró kerestetik pdf ingyenes, Münchhausen báró kerestetik letöltések könyvet epub ingyenes, Münchhausen báró kerestetik ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply