Múmiák – Az emberi test


A Hangos Mi MICSODA olyan hangjáték, mely a már jól ismert és népszerű Mi MICSODA sorozat témáit dolgozza fel. Egy CD-n két könyv történetét meséli el a két főszereplő: Timi és Tomi. Olykor a mindig izgága átváltozó művész barátjuk, Quentin is bekapcsolódik a mesélésbe. A történeteket az elbeszélő foglalja keretbe, ő tárja a gyerekek elé egy-egy téma gazdag ismeretanyagát.


Az emberi test
Az emberi test a természet legnagyobb csodája: az az összehangolt munka, melyet szerveink, izmaink és csontjaink végeznek, nem hasonlítható össze semmi mással. A legújabb hangos Mi MICSODÁBAN ennek a remekműnek a bemutatására vállalkozik a táncos lábú Timi és a tudósi babérokra törő Tomi, de a mindig izgága Quentin is hallatja a hangját. Megtudhatjuk, hány vérkörünk van, melyik izmunk dolgozik megállás nélkül életünk végéig, és még az is kiderül, van-e hetedik érzékünk?


Múmiák
Pontosan tudjuk, mit ettek régen az emberek, milyen betegségeik voltak, és miként gyógyították őket. Hogyan lehetséges ez? A Múmiák című Hangos Mi MICSODA erről szól! Timi kicsit fél a múmiáktól, a bátor Tomi azonban kalandos utazásra viszi Egyiptomba, így a gyámoltalan kislány sokat tanul a régi időkről. Kiderül melyik a leghíresebb múmia, vagy mitől természetes vagy mesterséges egy múmia. Aki végighallgatja a legújabb Mi MICSODA-hangoskönyvet, azt is megtudhatja, találtak-e valaha Magyarországon múmiákat?


 
A Könyv Magyarul!


Letöltések Múmiák – Az emberi test ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Múmiák – Az emberi test ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  50
  Cover:
  CASE
  Weight:
  100 gr
  ISBN:
  9789639657359
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2006
  Commodity code:
  2073282 / 1004259
  Series:


  TAGS:
  Online Múmiák – Az emberi test ebook, könyvet Múmiák – Az emberi test FB2, Download Múmiák – Az emberi test PDF , Download Múmiák – Az emberi test MOBI, Online Múmiák – Az emberi test könyvet, ingyenes letöltések Múmiák – Az emberi test IPhone, Online könyvet Múmiák – Az emberi test PDF, ingyenes Múmiák – Az emberi test DJVU, ingyenes letöltések Múmiák – Az emberi test TXT, letöltések Múmiák – Az emberi test RTF, Online Múmiák – Az emberi test FB2 , e-könyvet Múmiák – Az emberi test letöltések TXT, ingyenes Múmiák – Az emberi test letöltések könyvet, e-könyvet Múmiák – Az emberi test download MOBI, letöltések Múmiák – Az emberi test IPad, olvas Múmiák – Az emberi test MOBI, olvas Múmiák – Az emberi test DOC, ingyenes Múmiák – Az emberi test AWZ, Download e-könyvet Múmiák – Az emberi test iPad , ingyenes Múmiák – Az emberi test DJVU, Download Múmiák – Az emberi test e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Múmiák – Az emberi test DVD, olvas Múmiák – Az emberi test TXT, Book Múmiák – Az emberi test letöltések DJVU, Múmiák – Az emberi test letöltések könyvet ingyenes, Múmiák – Az emberi test letöltések könyvet pdf ingyenes, Múmiák – Az emberi test pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Múmiák – Az emberi test pdf ingyenes, Múmiák – Az emberi test letöltések könyvet epub ingyenes, Múmiák – Az emberi test ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply