Most jöttem a pápától

Csendes Csaba - Most jöttem a pápától

Európában az elmúlt években egyre több monográfia, életrajz jelenik meg a pápáról, II. János Pálról. Ez a folyamatos írói érdeklődés egyrészt a megváltozott arculatú kontinens eszmei elrendeződését igazolja, másrészt annak a kivételes emberi egyéniségnek is hódol, aki a világ humanizálásában, a jobb és szebb emberi élet kialakításában oly nagy szerepet játszik több mint egy évtizede: Szent Péter jelenlegi utódának, az egykori Karol Wojtylának.
Csendes Csaba könyve egyike a legélőbb monográfiáknak, – friss, közvetlen élményanyaga, nyílt és őszinte szemlélete nem tűr meg bemerevített sablonokat, a pápa emberi portréjának színes megelevenítésével a műfaj legmagasabb csúcsaira érkezik el.
Példás a könyv organikus "építkezése": a kis dél-lengyel városkától, Wadowicétől merészen ível Karol Wojtyla útja Szent Péter pápai trónjáig. A gyermek- és ifjúkor jellemző eseményeinek, főbb csomópontjainak hiteles bemutatásával a szerző olyan motívumokat is felrajzol, amelyek jórészt hiányzanak a pápáról szóló kiadványokban. Csendes Csaba a jószemű riporter eleven és fáradhatatlan erőfeszítésével hasít bele olyan életszeletek világába, melyek teljesebbé, érthetőbbé teszik a későbbi Szentatya életútját és működését. A pápa korábbi környezetéből szinte minden olyan autentikus személyt, tanút fölkeres és szólásra késztet, akik fontos momentumokkal gazdagíthatják a színvonalas életrajzot.
A Most jöttem a pápától közvetlenül II. János Pál pápa magyarországi látogatása előtt lát napvilágot, – bizonyosak vagyunk abban, hogy a szerző és a kiadó is méltán fölismerte a kivételes esemény történelmi jelentőségét.A Könyv Magyarul!


Letöltések Most jöttem a pápától ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Most jöttem a pápától ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  Size:
  14 x 19 cm
  Publisher:
  Number of Pages:
  217
  Cover:
  SOFT BOARD
  ISBN:
  9630290758
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  1991
  Commodity code:


  TAGS:
  Online Most jöttem a pápától ebook, könyvet Most jöttem a pápától FB2, Download Most jöttem a pápától PDF , Download Most jöttem a pápától MOBI, Online Most jöttem a pápától könyvet, ingyenes letöltések Most jöttem a pápától IPhone, Online könyvet Most jöttem a pápától PDF, ingyenes Most jöttem a pápától DJVU, ingyenes letöltések Most jöttem a pápától TXT, letöltések Most jöttem a pápától RTF, Online Most jöttem a pápától FB2 , e-könyvet Most jöttem a pápától letöltések TXT, ingyenes Most jöttem a pápától letöltések könyvet, e-könyvet Most jöttem a pápától download MOBI, letöltések Most jöttem a pápától IPad, olvas Most jöttem a pápától MOBI, olvas Most jöttem a pápától DOC, ingyenes Most jöttem a pápától AWZ, Download e-könyvet Most jöttem a pápától iPad , ingyenes Most jöttem a pápától DJVU, Download Most jöttem a pápától e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Most jöttem a pápától DVD, olvas Most jöttem a pápától TXT, Book Most jöttem a pápától letöltések DJVU, Most jöttem a pápától letöltések könyvet ingyenes, Most jöttem a pápától letöltések könyvet pdf ingyenes, Most jöttem a pápától pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Most jöttem a pápától pdf ingyenes, Most jöttem a pápától letöltések könyvet epub ingyenes, Most jöttem a pápától ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply