Most, a régi szép időkben

Bárány László - Most, a régi szép időkben

Bárány László 1948-ban született Budapesten. Tanulmányait a szegedi bölcsészkaron végezte. Tanított főiskolán és dolgozott kiadói szerkesztőként. Könyvei: Héliosz szekere alatt (könyvdráma, 1990), Szabadság és szabadelvűség (esszé, 1993), Koncentrikus körök. Közelítések a humánum kérdéseihez (tanulmányok és esszék, 2013).

A novella keskeny ablak a világra, de tágas látóhatárra is nyílhat. E drámai feszültségű, pergő párbeszédű elbeszélések hol a régmúltban, hol a jelenkorban játszódnak. A mindenáron újat hajszoló modernitás szemellenzős futurizmusa mára kétségessé tette, hogy lesz még jövőnk. Ha szűk jelenünket tágítani akarjuk, akkor jobb híján marad nekünk a múlt. Akit a "modern idők" elvont eszméi lelkesítettek, az már ma sem ismer a világára. Aki nem veszítette el kapcsolatát görög-római, bibliai és nemzeti gyökereinkkel, annak több minden marad ismerős, inkább érezheti magát otthon e sártekén, ahol csak önmérséklet árán maradhatunk meg. E korparanccsal találkozik a kötet mai tárgyú írásainak fő mozzanata is, a hősök morális önvizsgálata vagy éppen az elmulasztása. Az irodalom kezdetek óta szolgálja önismeretünket.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Most, a régi szép időkben ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Most, a régi szép időkben ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  189
  Cover:
  RAGASZTÓKÖTÖTT
  Weight:
  230 gr
  ISBN:
  9786155743207
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2017
  Commodity code:
  2711336 / 1172320  TAGS:
  Online Most, a régi szép időkben ebook, könyvet Most, a régi szép időkben FB2, Download Most, a régi szép időkben PDF , Download Most, a régi szép időkben MOBI, Online Most, a régi szép időkben könyvet, ingyenes letöltések Most, a régi szép időkben IPhone, Online könyvet Most, a régi szép időkben PDF, ingyenes Most, a régi szép időkben DJVU, ingyenes letöltések Most, a régi szép időkben TXT, letöltések Most, a régi szép időkben RTF, Online Most, a régi szép időkben FB2 , e-könyvet Most, a régi szép időkben letöltések TXT, ingyenes Most, a régi szép időkben letöltések könyvet, e-könyvet Most, a régi szép időkben download MOBI, letöltések Most, a régi szép időkben IPad, olvas Most, a régi szép időkben MOBI, olvas Most, a régi szép időkben DOC, ingyenes Most, a régi szép időkben AWZ, Download e-könyvet Most, a régi szép időkben iPad , ingyenes Most, a régi szép időkben DJVU, Download Most, a régi szép időkben e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Most, a régi szép időkben DVD, olvas Most, a régi szép időkben TXT, Book Most, a régi szép időkben letöltések DJVU, Most, a régi szép időkben letöltések könyvet ingyenes, Most, a régi szép időkben letöltések könyvet pdf ingyenes, Most, a régi szép időkben pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Most, a régi szép időkben pdf ingyenes, Most, a régi szép időkben letöltések könyvet epub ingyenes, Most, a régi szép időkben ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply