Mosolyogva spanyolul – II. kötet

Yasmín Hondar Gómez - Mosolyogva spanyolul - II. kötet

Ez a könyv magyarul beszélő, 14. életévüket betöltött nyelvtanulók számára készült, akik már átvették az első könyvemet, vagy azok részére, akik már tanulták a kijelentő mód jelen idejét, az egyszerű jövő, továbbá a közel-, a befejezett, a folyamatos és a folyamatos régmúlt időket. Elsajátították továbbá a határozói igenév és a melléknévi igenév témakörét, valamint a személyes névmás tárgy-, és részeshatározós esetét és a felszólító mód használatát.
A második kötet különlegessége az, hogy összefoglalva tartalmazza a 2010. október 28-án elfogadott új helyesírási szabályokat, továbbá figyelembe veszi a Spanyol Királyi Akadémia és a Spanyol Nyelv Akadémiai Szövetsége által 2009-ben közösen kiadott Új Spanyol Nyelvtan című kötetben szereplő nyelvtani előírásokat is.
Ebből a kiadványból a tanulók megismerhetik a személyes névmások tárgy- és részeshatározós esetének együttes használatát, a melléknév fokozását, továbbá a kötőmód jelen idejét, folyamatos múltját, a közel- és a régmúlt időket. Elsajátíthatják továbbá a feltételes mód jelen és múlt idejét, a feltételes mondatok, a befejezett jövő, illetve a függő beszéd használatát, a főnévi igenév alakjait, az igék szenvedő alakját, a vonatkozó, a személyes névmásokat, a célhatározói, az okhatározói, a megengedő, a következtető mondatokat és az új helyesírás és hangsúlyozás általános szabályait.

Remélem, hogy ezzel a könyvvel a nyelvtanulás élvezetesebb és gyorsabb lesz azok számára is, akik a spanyol nyelvvel eddig nehezebben boldogultak.
Sok sikert kívánok Önöknek a spanyol nyelv tanulásához!

A szerző
A Könyv Magyarul!


Letöltések Mosolyogva spanyolul – II. kötet ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Mosolyogva spanyolul – II. kötet ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  175
  Cover:
  PAPERBACK
  Weight:
  473 gr
  ISBN:
  9786155110139
  Language:
  SPANISH
  Year of publication:
  2011
  Commodity code:
  2693227 / 1162979  TAGS:
  Online Mosolyogva spanyolul – II. kötet ebook, könyvet Mosolyogva spanyolul – II. kötet FB2, Download Mosolyogva spanyolul – II. kötet PDF , Download Mosolyogva spanyolul – II. kötet MOBI, Online Mosolyogva spanyolul – II. kötet könyvet, ingyenes letöltések Mosolyogva spanyolul – II. kötet IPhone, Online könyvet Mosolyogva spanyolul – II. kötet PDF, ingyenes Mosolyogva spanyolul – II. kötet DJVU, ingyenes letöltések Mosolyogva spanyolul – II. kötet TXT, letöltések Mosolyogva spanyolul – II. kötet RTF, Online Mosolyogva spanyolul – II. kötet FB2 , e-könyvet Mosolyogva spanyolul – II. kötet letöltések TXT, ingyenes Mosolyogva spanyolul – II. kötet letöltések könyvet, e-könyvet Mosolyogva spanyolul – II. kötet download MOBI, letöltések Mosolyogva spanyolul – II. kötet IPad, olvas Mosolyogva spanyolul – II. kötet MOBI, olvas Mosolyogva spanyolul – II. kötet DOC, ingyenes Mosolyogva spanyolul – II. kötet AWZ, Download e-könyvet Mosolyogva spanyolul – II. kötet iPad , ingyenes Mosolyogva spanyolul – II. kötet DJVU, Download Mosolyogva spanyolul – II. kötet e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Mosolyogva spanyolul – II. kötet DVD, olvas Mosolyogva spanyolul – II. kötet TXT, Book Mosolyogva spanyolul – II. kötet letöltések DJVU, Mosolyogva spanyolul – II. kötet letöltések könyvet ingyenes, Mosolyogva spanyolul – II. kötet letöltések könyvet pdf ingyenes, Mosolyogva spanyolul – II. kötet pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Mosolyogva spanyolul – II. kötet pdf ingyenes, Mosolyogva spanyolul – II. kötet letöltések könyvet epub ingyenes, Mosolyogva spanyolul – II. kötet ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply