Moonfire


1969. július 20-án Neil Armstrong, Buzz Aldrin és Michael Collins teljesítette a feladatot: ember jutott a Holdra.

A 20. század egyik legnagyobb íróját, Norman Mailert a LIFE bízta meg, hogy tudósítson a Holdra szállásról. Riportjának kiegészített és átdolgozott változata Of a Fire on the Moon címmel jelent meg ennek fényképekkel kiegészített részletei első ízben ebben az albumban látnak napvilágot.

A kötetet több száz kiváló, a NASA archívumaiból, folyóiratokból, valamint magángyűjteményekből származó fotó illusztrálja. A fényképek közül sok először ebben a kötetben jelent meg.

Ezek a képek bemutatják a NASA és a küldetés történetét, a parancsnoki kabinban és a Hold felszínén zajló eseményeket és a visszatérés utáni világméretű ünneplést. Senki sem ábrázolta úgy az embereket, a hangulatot és a gépezetet, mint Norman Mailer.

A kiadás bevezetőjét Colum McCann írta, a képaláírásokban pedig híres Apollo11-szakértők tárják fel a küldetés történetét és műszaki hátterét a repülési napló, újságcikk-idézetek és a visszatérés után készített interjúk segítségével.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Moonfire ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Moonfire ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  346
  Cover:
  DELUXE BINDING
  Weight:
  3040 gr
  ISBN:
  9783836522298
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2010
  Commodity code:
  2212913 / 1068509
  Translator:


  TAGS:
  Online Moonfire ebook, könyvet Moonfire FB2, Download Moonfire PDF , Download Moonfire MOBI, Online Moonfire könyvet, ingyenes letöltések Moonfire IPhone, Online könyvet Moonfire PDF, ingyenes Moonfire DJVU, ingyenes letöltések Moonfire TXT, letöltések Moonfire RTF, Online Moonfire FB2 , e-könyvet Moonfire letöltések TXT, ingyenes Moonfire letöltések könyvet, e-könyvet Moonfire download MOBI, letöltések Moonfire IPad, olvas Moonfire MOBI, olvas Moonfire DOC, ingyenes Moonfire AWZ, Download e-könyvet Moonfire iPad , ingyenes Moonfire DJVU, Download Moonfire e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Moonfire DVD, olvas Moonfire TXT, Book Moonfire letöltések DJVU, Moonfire letöltések könyvet ingyenes, Moonfire letöltések könyvet pdf ingyenes, Moonfire pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Moonfire pdf ingyenes, Moonfire letöltések könyvet epub ingyenes, Moonfire ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply