Montezuma és az istenek haragja


"Az Idődetektívek c. gyerekkrimi-sorozat 16. kötete 1510-be az Azték Birodalomba repíti a kis olvasókat. Az azték uralkodó, Montezuma épp az esküvőjét ünnepli, mikor szörnyű dolog történik: hatalmának jelképe, az aranyszív eltűnik. Elfordultak tőle az istenek? Az időnyomozóknak szörnyű gyanúja támad

Ajánljuk 9 éves kortól.
– Izgalmas krimi
– Kalandos utazás a múltba
– Hiteles történelmi háttér
– Szószedet a korszak jellemző kifejezéseivel
– Függelék a történelmi tényekről

Julian, Kim és Leon bűnözők nyomát kutatja a múltban. Ám az időutazások nem veszélytelenek
"
A Könyv Magyarul!


Letöltések Montezuma és az istenek haragja ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Montezuma és az istenek haragja ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  156
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  240 gr
  ISBN:
  9789632445366
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2018
  Commodity code:
  2554405 / 1124182
  Series:


  TAGS:
  Online Montezuma és az istenek haragja ebook, könyvet Montezuma és az istenek haragja FB2, Download Montezuma és az istenek haragja PDF , Download Montezuma és az istenek haragja MOBI, Online Montezuma és az istenek haragja könyvet, ingyenes letöltések Montezuma és az istenek haragja IPhone, Online könyvet Montezuma és az istenek haragja PDF, ingyenes Montezuma és az istenek haragja DJVU, ingyenes letöltések Montezuma és az istenek haragja TXT, letöltések Montezuma és az istenek haragja RTF, Online Montezuma és az istenek haragja FB2 , e-könyvet Montezuma és az istenek haragja letöltések TXT, ingyenes Montezuma és az istenek haragja letöltések könyvet, e-könyvet Montezuma és az istenek haragja download MOBI, letöltések Montezuma és az istenek haragja IPad, olvas Montezuma és az istenek haragja MOBI, olvas Montezuma és az istenek haragja DOC, ingyenes Montezuma és az istenek haragja AWZ, Download e-könyvet Montezuma és az istenek haragja iPad , ingyenes Montezuma és az istenek haragja DJVU, Download Montezuma és az istenek haragja e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Montezuma és az istenek haragja DVD, olvas Montezuma és az istenek haragja TXT, Book Montezuma és az istenek haragja letöltések DJVU, Montezuma és az istenek haragja letöltések könyvet ingyenes, Montezuma és az istenek haragja letöltések könyvet pdf ingyenes, Montezuma és az istenek haragja pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Montezuma és az istenek haragja pdf ingyenes, Montezuma és az istenek haragja letöltések könyvet epub ingyenes, Montezuma és az istenek haragja ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply