Monpti


“Tudom, hogy egyszer gazdag ember lesz belőlem, csak késő lesz egy kicsit. Gyomorbajos, keserű öregúr leszek: – Jean, nem vagyok itthon senkinek. Megértetted? Igenis, méltóságos uram. Ha összetalálkozhatnék a Szent Jakab utcában megöregedett önmagammal, aki leszek, elébe állnék itt, az olasz csemegeüzlet előtt.
– Öregúr, állj meg egy pillanatra. Odaadom neked az ifjúságom, amire most nincs szükségem. Aki öreg, az biztos, hogy nem éhes mindig. Ezer frankért még a gyomorbajt is átveszem tőled. Ötszázért is átveszem. Ne menj el, százért is. “Így alkudozik Vaszary Gábor keserédes történetének főhőse, a szeretnivaló, könnyelmű fíatalember, a “tisztességükkel küszködő” párizsi lányok kedvence, akit a könyvsikerböl készült film nézői is a szívükbe zártak. Az 1930-as évek “párizsi” regényeinek írója nem sajnálta történeteiböl pazar humorát és pikáns iróniáját sem, és bizonyára ennek eredményeképpen sikerült – látszólagos habkönnyüsége ellenére – az irodalom határmezsgyéjén belül maradnia. Méltatói szerint ebböl fakadt óriási nemzetközi népszerűsége is. Regényei ötven évig szinte csak külföldön jelentek meg, magyarul alig olvashattuk öket. A Helikon Kiadó szándéka szerint új híveket toboroz Vaszarynak a magyar olvasók között, sorra megjelentetve leghíresebb regényeit.A Könyv Magyarul!


Letöltések Monpti ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Monpti ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  306
  Borító:
  KÖTVE
  Súly:
  450 gr
  ISBN:
  9632089588
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2005
  Árukód:
  2145173 / 1030783  TAGS:
  Online Monpti ebook, könyvet Monpti FB2, Download Monpti PDF , Download Monpti MOBI, Online Monpti könyvet, ingyenes letöltések Monpti IPhone, Online könyvet Monpti PDF, ingyenes Monpti DJVU, ingyenes letöltések Monpti TXT, letöltések Monpti RTF, Online Monpti FB2 , e-könyvet Monpti letöltések TXT, ingyenes Monpti letöltések könyvet, e-könyvet Monpti download MOBI, letöltések Monpti IPad, olvas Monpti MOBI, olvas Monpti DOC, ingyenes Monpti AWZ, Download e-könyvet Monpti iPad , ingyenes Monpti DJVU, Download Monpti e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Monpti DVD, olvas Monpti TXT, Book Monpti letöltések DJVU, Monpti letöltések könyvet ingyenes, Monpti letöltések könyvet pdf ingyenes, Monpti pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Monpti pdf ingyenes, Monpti letöltések könyvet epub ingyenes, Monpti ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply