Modern vezetői controlling

Hanyecz Lajos - Modern vezetői controlling

A kötet átfogja a tervezés, a költséggazdálkodás, a döntéshozatal, az információellátás és az ezeket integráló controlling elmélet és módszertan ismereteit.

A könyv felsőfokú gazdasági képzést nyújtó intézmények tananyaga. Az egyetemi, főiskolai hallgatók mellett ajánljuk a könyvet vállalati felsővezetőknek, pénzügyi, gazdasági szakértőknek, controllereknek, tervezőknek, továbbá minden érdeklődőnek, aki meg akar ismerkedni a modern controlling rendszer felépítésével, működésével, a fejlődés új irányaival.

Részlet dr. Bélyácz Iván egyetemi tanár lektori véleményéből:

A szerző nagy feladatra vállalkozott e terjedelmes, kilenc fejezetből álló mű megírásával, hiszen nem könnyű olyan vállalati vezetési cél- és eszközrendszerről átfogó és kiegyensúlyozott képet adni, amelynek egyes alkotóelemei a múltban elkülönült funkciókként szolgálták a vállalati irányítás érdekeit (pénzügy, számvitel, tevékenység-elemzés, tervezés, etc.). E könyv írója hatékonyan megbirkózott a jelentős feladattal: tartalmas, informatív, tanulható művet adott ki a kezéből. Teljes mértékben teljesült a szerző ama terve, hogy az egyes témaköröket elméleti megalapozással, módszertani alátámasztással tárgyalja, a területet a maga komplexitásában bemutatva.
A szerző nagyfokú tematikai fegyelmezettséggel olyan szerkezetet épített fel, amelyben a vezetői controlling funkció áll a középpontban. A mű fő érdeme abban áll, hogy a többi szakmai területről (vállalati pénzügy, vezetői számvitel, vállalati tervezés, döntési rendszer, stratégiai menedzsment, informatika) a szorosan a tárgyhoz tartozó elemeket emelte be.
Feltétlenül üdvözlendő a szerző ama törekvése is, hogy a controlling funkciót a menedzseri döntéshozatal fontos eszközeként láttatja, s alkalmazásának feltételeit a lehető legszélesebb összefüggésekbe ágyazottan tárgyalja.
A felsőfokú tanulmányokat folytató hallgatók e munka segítségével kapcsolódások sorát ismerhetik fel a szomszédos és távolabbi szakmai területek elméletével és gyakorlatával. E könyv arról győzi meg az olvasót, hogy a hatékony vezetői döntés az elemző, tervező, kalkuláló, döntésalapozó tevékenységek metszéspontjában születhet.
A mű nagy segítség lehet diákok, vezetők, független elemzők munkájának hatékonyabbá tételéhez.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Modern vezetői controlling ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Modern vezetői controlling ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  350
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  590 gr
  ISBN:
  9789636383794
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2011
  Commodity code:
  2218199 / 1074230  TAGS:
  Online Modern vezetői controlling ebook, könyvet Modern vezetői controlling FB2, Download Modern vezetői controlling PDF , Download Modern vezetői controlling MOBI, Online Modern vezetői controlling könyvet, ingyenes letöltések Modern vezetői controlling IPhone, Online könyvet Modern vezetői controlling PDF, ingyenes Modern vezetői controlling DJVU, ingyenes letöltések Modern vezetői controlling TXT, letöltések Modern vezetői controlling RTF, Online Modern vezetői controlling FB2 , e-könyvet Modern vezetői controlling letöltések TXT, ingyenes Modern vezetői controlling letöltések könyvet, e-könyvet Modern vezetői controlling download MOBI, letöltések Modern vezetői controlling IPad, olvas Modern vezetői controlling MOBI, olvas Modern vezetői controlling DOC, ingyenes Modern vezetői controlling AWZ, Download e-könyvet Modern vezetői controlling iPad , ingyenes Modern vezetői controlling DJVU, Download Modern vezetői controlling e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Modern vezetői controlling DVD, olvas Modern vezetői controlling TXT, Book Modern vezetői controlling letöltések DJVU, Modern vezetői controlling letöltések könyvet ingyenes, Modern vezetői controlling letöltések könyvet pdf ingyenes, Modern vezetői controlling pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Modern vezetői controlling pdf ingyenes, Modern vezetői controlling letöltések könyvet epub ingyenes, Modern vezetői controlling ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply