Mítoszok és legendák


A történelem nem dátumok, helynevek, háborúk halmaza. Az emberek­ről szól, akik kitöltik közöttük a tereket írja Jodi Lynn Picoult egyik regényében. Ez a gondolat akár hitvallása is lehetne azon szerzőknek, akik novelláikban igyekeznek elmesélni, milyen lehetett egy-egy életsors a ma már történelmi események idején. Tizenöt szerző novellája található az antológiában, melyben az ókortól egészen a közelmúltig olvashatunk ­elbeszéléseket. Az írók sajátos ­esz­kö­zeikkel, szórakoztatva mutatják be az egyes történelmi események okát, célját, azt, hogy hogyan befolyásolja az emberek életét a nagypolitika, és milyen hatással van ez a jelenünkre és jövőnkre.

A kötet szerzői:
Andy Baron, Bányai D. Ilona, Benkő László, Bónizs Róbert, Cselenyák Imre, Csikász Lajos, Gál Vilmos, Gáspár Ferenc, Izolde Johannsen, Kapa Mátyás, Pete László, T.R. Salty, Trux Béla, Urbánszki László, Dr. Várkonyi Tibor
A Könyv Magyarul!


Letöltések Mítoszok és legendák ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Mítoszok és legendák ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  281
  Cover:
  GLUED
  Weight:
  350 gr
  ISBN:
  9789631271348
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2016
  Commodity code:
  2692926 / 1162727  TAGS:
  Online Mítoszok és legendák ebook, könyvet Mítoszok és legendák FB2, Download Mítoszok és legendák PDF , Download Mítoszok és legendák MOBI, Online Mítoszok és legendák könyvet, ingyenes letöltések Mítoszok és legendák IPhone, Online könyvet Mítoszok és legendák PDF, ingyenes Mítoszok és legendák DJVU, ingyenes letöltések Mítoszok és legendák TXT, letöltések Mítoszok és legendák RTF, Online Mítoszok és legendák FB2 , e-könyvet Mítoszok és legendák letöltések TXT, ingyenes Mítoszok és legendák letöltések könyvet, e-könyvet Mítoszok és legendák download MOBI, letöltések Mítoszok és legendák IPad, olvas Mítoszok és legendák MOBI, olvas Mítoszok és legendák DOC, ingyenes Mítoszok és legendák AWZ, Download e-könyvet Mítoszok és legendák iPad , ingyenes Mítoszok és legendák DJVU, Download Mítoszok és legendák e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Mítoszok és legendák DVD, olvas Mítoszok és legendák TXT, Book Mítoszok és legendák letöltések DJVU, Mítoszok és legendák letöltések könyvet ingyenes, Mítoszok és legendák letöltések könyvet pdf ingyenes, Mítoszok és legendák pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Mítoszok és legendák pdf ingyenes, Mítoszok és legendák letöltések könyvet epub ingyenes, Mítoszok és legendák ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply