Mitől jó a házasság?

Paul Hauck - Mitől jó a házasság?

A híres pszichiáter nemcsak kitűnő szakember és jó tollú író, hanem földhözragadtan realista is: ezt látszik bizonyítani, hogy ebben a könyvében – a címmel ellentétben – csupa-csupa rossz házasságról számol be tapasztalatai és terápiás munkája alapján. S mi mást látunk mi magunk is szűkebb-tágabb környezetünkben? Netán a saját házunk táján? Ne a másikat vádold, ha boldogtalan vagy! – tanácsolja a szerző. S tanácsát érdemes megfogadni, sőt alkalmazni is: nem csupán a házasságunk, a kapcsolataink válhatnak harmonikusabbá, hanem mi magunk is, ha önmagunkat alakítjuk át, hogy képesek legyünk a boldogságra.A Könyv Magyarul!


Letöltések Mitől jó a házasság? ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Mitől jó a házasság? ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  140
  Cover:
  FLAPS, PAPERBACK
  Weight:
  150 gr
  ISBN:
  9789633552339
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2015
  Commodity code:
  2625512 / 1148721
  Series:


  TAGS:
  Online Mitől jó a házasság? ebook, könyvet Mitől jó a házasság? FB2, Download Mitől jó a házasság? PDF , Download Mitől jó a házasság? MOBI, Online Mitől jó a házasság? könyvet, ingyenes letöltések Mitől jó a házasság? IPhone, Online könyvet Mitől jó a házasság? PDF, ingyenes Mitől jó a házasság? DJVU, ingyenes letöltések Mitől jó a házasság? TXT, letöltések Mitől jó a házasság? RTF, Online Mitől jó a házasság? FB2 , e-könyvet Mitől jó a házasság? letöltések TXT, ingyenes Mitől jó a házasság? letöltések könyvet, e-könyvet Mitől jó a házasság? download MOBI, letöltések Mitől jó a házasság? IPad, olvas Mitől jó a házasság? MOBI, olvas Mitől jó a házasság? DOC, ingyenes Mitől jó a házasság? AWZ, Download e-könyvet Mitől jó a házasság? iPad , ingyenes Mitől jó a házasság? DJVU, Download Mitől jó a házasság? e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Mitől jó a házasság? DVD, olvas Mitől jó a házasság? TXT, Book Mitől jó a házasság? letöltések DJVU, Mitől jó a házasság? letöltések könyvet ingyenes, Mitől jó a házasság? letöltések könyvet pdf ingyenes, Mitől jó a házasság? pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Mitől jó a házasság? pdf ingyenes, Mitől jó a házasság? letöltések könyvet epub ingyenes, Mitől jó a házasság? ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply