Mit üzen a lábad?


Lábunk és a lelkünk kapcsolatát az ősi civilizációk és a misztikusok is ismerték; a hagyományos gyógyítás elterjedése óta azonban feledésbe merült. Az eddig rejtett tudás napjainkban fokozatosan napvilágra kerül, és egyre szélesebb körben válik ismertté. Lábfejünk hűen tükrözi, ha fizikai, érzelmi vagy szellemi szempontból megbillen az egyensúlyunk. Megismerve sajátos szimbolikáját, lelkünk legbenső tájait tárja elénk, hiszen a szemölcstől a bütyökig semmi sem véletlenül jelenik meg lábunkon.

A szerző a csakrák és a lábfej fényében vizsgálja meg testünk és lelkünk kapcsolatát. A láb egyes vonásain mutatja be a lehetséges problémákat és betegségeket, melyeket részletes magyarázatokkal és esettanulmányokkal egészít ki. Megtudhatjuk, mire utalnak az egyes lábfejformák, cipők, törött körmök és a lábfej színe. Könyvével olyan eszközt nyújt, amely segít tudatosabbá válni magunkkal és másokkal kapcsolatban, felelősséget vállalni saját gyógyulásunkért, elengedni és megváltoztatni azt, amiről úgy érezzük, hogy idejétmúlttá vált.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Mit üzen a lábad? ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Mit üzen a lábad? ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  161
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  218 gr
  ISBN:
  9789632910178
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2010
  Commodity code:
  2204349 / 1059713
  Translator:


  TAGS:
  Online Mit üzen a lábad? ebook, könyvet Mit üzen a lábad? FB2, Download Mit üzen a lábad? PDF , Download Mit üzen a lábad? MOBI, Online Mit üzen a lábad? könyvet, ingyenes letöltések Mit üzen a lábad? IPhone, Online könyvet Mit üzen a lábad? PDF, ingyenes Mit üzen a lábad? DJVU, ingyenes letöltések Mit üzen a lábad? TXT, letöltések Mit üzen a lábad? RTF, Online Mit üzen a lábad? FB2 , e-könyvet Mit üzen a lábad? letöltések TXT, ingyenes Mit üzen a lábad? letöltések könyvet, e-könyvet Mit üzen a lábad? download MOBI, letöltések Mit üzen a lábad? IPad, olvas Mit üzen a lábad? MOBI, olvas Mit üzen a lábad? DOC, ingyenes Mit üzen a lábad? AWZ, Download e-könyvet Mit üzen a lábad? iPad , ingyenes Mit üzen a lábad? DJVU, Download Mit üzen a lábad? e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Mit üzen a lábad? DVD, olvas Mit üzen a lábad? TXT, Book Mit üzen a lábad? letöltések DJVU, Mit üzen a lábad? letöltések könyvet ingyenes, Mit üzen a lábad? letöltések könyvet pdf ingyenes, Mit üzen a lábad? pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Mit üzen a lábad? pdf ingyenes, Mit üzen a lábad? letöltések könyvet epub ingyenes, Mit üzen a lábad? ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply