Mit mutat a tenyér? – Bevezetés a kiromantiába

Kisbán Gyula (Szerk.) - Mit mutat a tenyér? - Bevezetés a kiromantiába

˙ţBár a szemet tartjuk a lélek tükrének, a kéz és különösen a tenyér az, ami legtöbbet árul el tulajdonosa sorsáról, kapcsolatairól, egészségi állapotáról és természetesen a jellemérQl is. A Mit mutat a tenyér? biztos alapot nyújt a modern tenyérelemzés gyakorlásához, segítségével még egy kezdQ is elsajátíthatja a szükséges tudnivalókat. Az áttekintQ példák elQsegítik a szabályok könnyebb megértését, s egyúttal a témában jártasak számára is jól hasznosítható információkkal szolgálnak. A könyv önmagunk és mások megismeréséhez ad lehetQséget.A Könyv Magyarul!


Letöltések Mit mutat a tenyér? – Bevezetés a kiromantiába ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Mit mutat a tenyér? – Bevezetés a kiromantiába ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  184
  Cover:
  BOUND
  Weight:
  200 gr
  ISBN:
  9799639084253
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2002
  Commodity code:
  2083349 / 1056972
  Series:


  TAGS:
  Online Mit mutat a tenyér? – Bevezetés a kiromantiába ebook, könyvet Mit mutat a tenyér? – Bevezetés a kiromantiába FB2, Download Mit mutat a tenyér? – Bevezetés a kiromantiába PDF , Download Mit mutat a tenyér? – Bevezetés a kiromantiába MOBI, Online Mit mutat a tenyér? – Bevezetés a kiromantiába könyvet, ingyenes letöltések Mit mutat a tenyér? – Bevezetés a kiromantiába IPhone, Online könyvet Mit mutat a tenyér? – Bevezetés a kiromantiába PDF, ingyenes Mit mutat a tenyér? – Bevezetés a kiromantiába DJVU, ingyenes letöltések Mit mutat a tenyér? – Bevezetés a kiromantiába TXT, letöltések Mit mutat a tenyér? – Bevezetés a kiromantiába RTF, Online Mit mutat a tenyér? – Bevezetés a kiromantiába FB2 , e-könyvet Mit mutat a tenyér? – Bevezetés a kiromantiába letöltések TXT, ingyenes Mit mutat a tenyér? – Bevezetés a kiromantiába letöltések könyvet, e-könyvet Mit mutat a tenyér? – Bevezetés a kiromantiába download MOBI, letöltések Mit mutat a tenyér? – Bevezetés a kiromantiába IPad, olvas Mit mutat a tenyér? – Bevezetés a kiromantiába MOBI, olvas Mit mutat a tenyér? – Bevezetés a kiromantiába DOC, ingyenes Mit mutat a tenyér? – Bevezetés a kiromantiába AWZ, Download e-könyvet Mit mutat a tenyér? – Bevezetés a kiromantiába iPad , ingyenes Mit mutat a tenyér? – Bevezetés a kiromantiába DJVU, Download Mit mutat a tenyér? – Bevezetés a kiromantiába e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Mit mutat a tenyér? – Bevezetés a kiromantiába DVD, olvas Mit mutat a tenyér? – Bevezetés a kiromantiába TXT, Book Mit mutat a tenyér? – Bevezetés a kiromantiába letöltések DJVU, Mit mutat a tenyér? – Bevezetés a kiromantiába letöltések könyvet ingyenes, Mit mutat a tenyér? – Bevezetés a kiromantiába letöltések könyvet pdf ingyenes, Mit mutat a tenyér? – Bevezetés a kiromantiába pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Mit mutat a tenyér? – Bevezetés a kiromantiába pdf ingyenes, Mit mutat a tenyér? – Bevezetés a kiromantiába letöltések könyvet epub ingyenes, Mit mutat a tenyér? – Bevezetés a kiromantiába ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply